2789

عزیزم من میشورمش قشنگگگگگگگگگ بعد میذارم توی قابلمه با یکم آب اروم آروم بپزه(خیلی آب پر نکن مثلا آب تا نصف لبو بیاد شعله هم‌خیلی نکن ابش زود تموم شه در حدی که ریز جوش بزنه)

اصلا پوستشو نگیر چون رنگش همه میره توی آب

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پخت لبو:

لبو ها رو اصلا پوستشونو نکنید و سر و تهشون و نبرید

چون باعث میشه رنگ خوبشون کم رنگ شه تو پخت

حسابی بشوریدشون .تمیز تمیز شن

من تو زودپز میپزم همیشه

یکم آب ریختم روشون

حجم آب زیاد نباشه تا لبوها کم رنگ نشن

روشون شکر بریزید و بزارید ۱ ساعت بپزن

بعد از ۱ ساعت درشو باز کنید و نبات بریزید تو آبشون و بزارید نیم ساعت دیگه هم بپزه

چون لبو سردیه و نبات گرمی من اینکارو کردم هم اینکه باعث شیرین شدن بیشتر لبو میشه طعم شیرین نبات خوش طعمش میکنه

بعد پخت درشو باز کردم و اگه دیدم هنوز سفته باز میزارم رو شعله معمولا تایم کلی یک ساعت و نیم کافیه

بد وقتی درشو برداشتم با چاقو تست کردم تا خوب پخته باشه

مقدار شیرینیشم بستگی داره به اینکه لبو خودش شیرینیش چقدر باشه و تایم پخت هم باز بستگی به خود لبو داره خوب بزارید بپزه اگه دیدین هنوز سفته

مال من با وجود نبات و شکر خیلی خوب شده بود

بد که سرد شدن پوستشون گرفتم و خردشون کردم و رو شعله گذاشتم تا گرم شن چون موقع سرو لبو داغش میچسبه و

مقدار کمی از آب لبو که می مونه ریختم تو قلب یخ وقتی سر شد گذاشتم فریزر و برای رنگ برنج و رنگ سس خیلی خوبه

هر وقت که لازم بود یه تیکه رو بر میدارم و استفاده میکنم

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

سلام.

روشی که به نظرم باعث میشه لبو یا شلغم اب نکشه و...

و من خودم استفاده میکنم و واقعا راضی هستم این هست که

تو یه قابلمه بزرگ تا نصف اب میریزم.بعد لبو و شلغم که تمیزشون کردم(پوست نمیگیرم) رو داخل کاسه ای فلزی کوچیک تر میذارم

و کاسه رو تو اب به صورتشناور قرار میدم جوری که اب وارد کاسه نشه

بعد درب قالبمه بزرگ رو میذارم.اینجوری با بخار موجود در فضای داخل قابلمه میپزه و با اب جوش ارتباطی نداره.

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.