2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 54 پست
آره خیلی گرونه من کم کمشو گفتم اگه تونستی بده همون خواهرت رنگ کنه

خودتون آرایشگر هستید

معلوم کاربلد و منصف هستی

ممنون که کمک کردی دوستم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا

بخاطر اینکه شرابی کلا تو طیف رنگ فانتزیه همین ک بزاری ی هفته یا نهایتا۲هفته بیشتر رو موهات نمیمونه و بعد شروع میکنه ب نارنجی شدن و بعدم هرجا بری میگن اگ شرابی گذاشتی باید دکاپاژ کنی یا رنگ نمیزارن برات البته اکه با دکلره انجام بدی بدون دکلرشو نمیدونم...با ۳ صفر هم انجام میدن ولی نمیدونم چقدر میمونه رو مو و بعدش رنگ موت نارنجی میشه یا نه

خودتون آرایشگر هستید معلوم کاربلد و منصف هستی ممنون که کمک کردی دوستم

ممنون عزیزم خوشحالم که دوستای خوبی دارم قابلی نداشت🌹🌹🌹

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

بخاطر اینکه شرابی کلا تو طیف رنگ فانتزیه همین ک بزاری ی هفته یا نهایتا۲هفته بیشتر رو موهات نمیمونه و ...

اه پس انجام نمیدم مرسی دوستم

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
رنگه مورد علاقم که بدون دکلره درمیاد. بلوند زیتونی پلاتینه+تنباکویی روشن+اکسیدان شماره ۲+یمقدار آب. ...

خوشگل جون میشه بگی این رنگ رو موهای تیره هم خوب از آب درمیاد یانه؟ 

چون موهای من استعداد نارنجی شدنشون زیاده و من به شدت از تم قرمز و نارنجی بدم میاد

بعد آبش چقدر باشه؟ 

اکسیدان نصف رنگه؟ 

اسم رنگا رو بگیم فروشنده خودش می دونه چی بده؟ عددی چیزی نمیخواد بگیم؟ 

واریاسیون نمی خواد؟ 

پیر شی ننه 😁

لطفا همه سوالاتم رو با دقت جواب بده، خیر ببینی😗😘

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خوشگل جون میشه بگی این رنگ رو موهای تیره هم خوب از آب درمیاد یانه؟  چون موهای من استعداد نارنج ...

من زمینه موهام روشنه ولی دیدم که روموهایه تیره هم خوب میشه به نارنجیم نمیزنه اصلا. بستگی به حجم موهات داره از هرکدوم از رنگها به یه نسبت استفاده کن مثلا هردوتاشون نصف تیوب بعد به اندازه هردو رنگ روهم اکسیدان اضافه کن  ونصفه فنجون آب بریز. آره عزیزم اسمه رنگارو بگو فروشنده خودش بهت میده نمیخواد شماره هم بگی خودشون میدونن چی بهت بدن.واریاسیونم نمیخاد من که استفاده نمیکنم😊

اگه بازم  سوالی داشتی بپرس😬

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من زمینه موهام روشنه ولی دیدم که روموهایه تیره هم خوب میشه به نارنجیم نمیزنه اصلا. بستگی به حجم موها ...

قربون شکلت😘ممنونم گلم🌹🌹

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️