2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 54 پست

رنگ موی من خیلی خاص و قشنگ شده بود همه تعریف میکردن من میخاستم موهامو تیره کنم ولی وقتی این رنگو دیدم نظرم عوض شد ی رنگی بود ک همیشه ب نظرم قشنگه و عکسامو ک ببینم پشیمون نمیشم متاسفانه عکسشو نمیشه بزارم ولی اگ تو اینترنت پیدا کردم میزارم ترکیبی بود

ولی هیچوقت رنگ طلایی و زیتونی نزدید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون خوشگل و ناز و تپلی یه عکس داری بزاری ببینم چطور در میاد

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
به آرایشگر بگم اینارو واسم ترکیب کنه دیگه؟؟؟؟

خودت تو خونه بزار واسه چی میری آرایشگاه

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

رنگ موی من خیلی خاص و قشنگ شده بود همه تعریف میکردن من میخاستم موهامو تیره کنم ولی وقتی این رنگو دید ...

بلوند بود یا از روی موی طبیعی گذاشته بودین؟

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

ممنون میگم بنظرتون هزینه اش چقد میشه موهام خیلی بلنده ولی ضخیم نیست

اگه بری آرایشگاه راحت پنجاه تومن آب میخوره

خودت تو خونه بزار واسه چی میری آرایشگاه

اتفاقا خواهرم حرفه ای بلده آخه سالن نداره و منم یه بچه ی کوچیک دارم گفتم شاید بوی رنگ واسش بد باشه حالا

احتمالا بدم خودش واسم رنگ کنه

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
بلوند بود یا از روی موی طبیعی گذاشته بودین؟

نه دکلره کردم اتفاقا دکلره هم ب پایه رسید ولی اونجور ک فک کنید خیلی روشن شده باشه نبود...ببین ترکیبی از نسکافه ای زیتونی صورتی طلایی اینجوری بود رنگشم از بیول استفاده کرد ک اصلا موهام نارنجی یا زرد نشد بعد از شستن حتی الان ک ۴ماهه رنگی ب موهام نزاشتم هنوز موهام زرد و نارنجی نشده

اگه بری آرایشگاه راحت پنجاه تومن آب میخوره

بنظرم پنجاه عالیه

چهارسال پیش موهامو بلوند کردم کنفی خیلی ناززززززززززز و عروسکی بود دویست گرفت گفت اگ الان بخوای سیصد چهارصد میگیرم

منم گفتم ن بابا همون رنگ میکنم باصدتومنم میشه

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
بنظرم پنجاه عالیه چهارسال پیش موهامو بلوند کردم کنفی خیلی ناززززززززززز و عروسکی بود دویست گرفت گفت ...

آره خیلی گرونه من کم کمشو گفتم اگه تونستی بده همون خواهرت رنگ کنه