2777
2789
عنوان

سهمیه

100 بازدید | 14 پست

من رشتم تجربیه دهمم یه دوست دارم بهم گفته بود ۱۰ درصد سهمیه داره ولی امروز گفت چون خیلی صمیمی شدیم بهت راستشو میگم ۴۵ درصد سهمیه دارم ریاضیشو شده بود ۲ اونوقت بدون هیچ تلاشی مثل آب خوردن پزشکی تهران میاره من  خودمو میکشم برای بیست و صدم خون گریه می کنم استرس می کشم شب بیدار می مونم تا درس بخونم بی عدالتیه واقعا همچین آدمی چطور می تونه یه پزشک بشه آخه 😵‍💫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه ۴۵ درصدم داریم؟🤣

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

میگه بابام جانبازه

عزیزم ۴۵ درصد نداریم اصلا😐😂

طرف مثلا کور شده باشه میشه ۲۵ درصد

۴۵ درصد پس باید نصف بدنش دیگه رفته باشه😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خرت گرده نه ده درصدی داریم نه 45

دوتا حالت وجود داره

یا اون اسی رو اسکول کرده

یا اسی ما رو اسکول کرذه🤣

دوتا حالت وجود دارهیا اون اسی رو اسکول کردهیا اسی ما رو اسکول کرذه🤣

نه به خدا راست میگم 🥲

امروز معاون پرورشی اروم بهش   می گفت خیلی خودتو اذیت نکن تو سهمیه ات زیاده راحت قبول میشی هر چی بخوای  

فکر کنم دومی جمع کن بریم کرم خاکی

حق

بریم🤣