2777
2789
عنوان

درسی که گرفتم

53 بازدید | 6 پست

این چند وقته فهمیدم فقط و فقط باید خودم هوای خودمو داشته باشم خودم از خودم مراقبت کنم خودم از خودم دفاع کنم 

فهمیدم من تنهای تنهام تو دنیای آدما فهمیدم خودم باید به داد خودم برسم نباید به کسی متکی باشم 

درسته خیلی سخت گذشت این چند وقته ولی حاصلش به آدمی شد که زمین خورد داغون شده ولی رو پاهاش وایستاد یه کمی قوی تر یه کمی وحشی تر

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

آفرین

دقیقا همینه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آفریندقیقا همینه

اینجا خیلی دیدم به  خانومایی که شوهرشون باهاشون بد رفتاری می‌کنه به بقیه میگن کسی نیست پشتت وایسه فهمیدم منم به روزی اینجوری تنها میشم باید مراقب خودم باشم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا خیلی دیدم به خانومایی که شوهرشون باهاشون بد رفتاری می‌کنه به بقیه میگن کسی نیست پشتت وایسه فه ...

واسه منم خنده داره

چون سالها از خدا عمر گرفتم و تجربه های زیادی دارم....تنها رفیق و دلسوز خودت شخص خودته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من ک چندین ساله ب این نتیجه رسیدم.خیلیم راحتم از هیچکس هیچ انتظاری ندارم اگرم کسی کاری انجام بده واس ...

خیلی خوبه آدم انتظاری نداشته باشه آروم میشه اینجوری