2777
2789

ن خوبه ب نظرم

من۲۰بودم اگراشتب نکنم🥲

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترم هم قدش کوتاه بود هم وزنش بالا نمیرفت اینقدر داروهای تقویتی داده بودم بچم خسته شده بود بعد با یک خانم اتفاقی اشنا شدم چند تا محصول گیاهی بهم داد که واقعا خیلی خوب بود هم برای دخترم باعث افزایش قد وزنش شد هم خودم استفاده کردم باعث پری صورتم شد 🥰🥰

شمارش رو میزارم خواستید بهش پیام بدید خیلی فوق العاده 

خدایی تبلیغ الکی نباشه

سلام

ایشون همین جمله ی یک خانمی توی روبیکا هست رو تاپیک های دیگه هم میگن:

تاپیک رشد مو !

تاپیک نازایی !

تاپیک تغذیه !

این جمله رو کلی میگم این جا به حرف هیچ کاربری اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنونم عزیزم🙏

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامایشون همین جمله ی یک خانمی توی روبیکا هست رو تاپیک های دیگه هم میگن:تاپیک رشد مو !تاپیک نازایی ! ...

سلام عزیزم من تو اونا گفتم چون خودم برای تغذیه و رشد مو جواب گرفتم  برای دخترم گفتم حتی راهکارهایی که بهم گفتن رو هم اونجا گفتم 

برای ناباروری هم یوی هز اقوامون نتبجه گرفته 

چیزی که یاد دارم و میگم همه هم به لطف همون خانم مشلوری که هست که تو روبیکا پیدا کردیم .هرسوالی داشته باشیم خیلی اروم و با کمال احترام برامون توضیح میده 

وقتی در زمینه اطلاعات داری و کسی هم نیاز داره بهش کمک کنی بهتره🥰

منم نیتم تو تاپیک های که جواب میزارم کمک کردن هست نه چیز دیگه