2777
2789
عنوان

عایا باردارم ؟؟

239 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم. پیشاپیش مرسی از که جواب میدین . 

خانوما من امروز نوبت دکتر دارم . شوهرم اسپرمش تحرک نداره . و بعد بیست روز تازه امروز نوبتمون شده و قراره بریم . ولی الان دو روزه عقب انداختم . و نه علائم پریودی دارم نه بارداری . یدونم بی بی چک داشتم صبح اومدم بزارم خراب بود . بنظرتون باردارم ؟ اگ باردارم امروز نرم دکتر. اگرم نرم  تا ۲۰ روز دیگه بهمون نوبت نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بي بي چك بخر بزن تا قبل دكتر اينجوي خيالت راحت تر 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بهتره قبل رفتن به دکتر بری آزمایش خون بدی

اخه چون ک شوهرم تحرک نداره باورم نمیشه باردار باشم . نمیخامم الکی بهش امید بدم خوشحالش کنم دوباره نا امید شه . امروزم یواشکی منتظر شدم تا رفت بی بی چک و برداشتم ولی خراب بود لعنتی

عزيزم اگه اون بالايي بخواد همه چي امكانش هست 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
🙄 ینی میخام ببینم بدون تحرک باردار میشم یانه ؟ امکانش هست بارداری یا الکیه

هرچیزی امکان داره.خیلیا اینطوری باردار شدن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

من خيلي كارا كردم ك مورفولوژي همسرم بيشتر شه اما نشد ولي ديروز تو جواب ازمايشم بدون اينكه اميال قرص يا چيزي مصرف كنه٨ تا بيشتر شدو ١٥ شد ودكتر گفت براي ميكرو خيلي خوب هرچند اگه اون بالايي نخواد امكانش نيست ولي ب معجزهاشم شك نكن

اخه چون ک شوهرم تحرک نداره باورم نمیشه باردار باشم . نمیخامم الکی بهش امید بدم خوشحالش کنم دوباره نا ...

خب بدون اطلاع به شوهرت برو آزمایش بده&الان بیشتر دکتر عمومیا تو مطبشون آزمایش بارداری انجام میدن

طوری بخند که حتی تقدیر شکستش را بپذیرد...