2777
2789
عنوان

فولیکول یعنی چی

367 بازدید | 26 پست

خانما من ۱۲ سیکلم رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت دوتا تخمک هم اندازه داری ک اندازه شون ۱و ۹۰ هست و آمپول اچ سی جی داد خواستم بدونم ۱و۹۰ همون ۱۹ هست؟

اندازش ۱۹ میله ک بالغه

تخمک تو فولیکول بالغ میشه ، زمان تخمک گذاری هم فولیکول بالغ تخمک ازاد میکنه

اقدام کنی ممکنه دوقلو شه یعنی احتمالش هست ولی نه حتمااا

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اندازش ۱۹ میله ک بالغهتخمک تو فولیکول بالغ میشه ، زمان تخمک گذاری هم فولیکول بالغ تخمک ازاد میکنهاقد ...

چون دوتا هم اندازه دارم امکان داره دو قل بشه؟ و ۱و ۹۰ همون ۱۹ هست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون دوتا فولی بالغ دارید احتمال داره وقتی با امپول ازاد سازی دوتاش ازاد شد با لقاح با اسپرم، دوقلو بشه

ولی ممکنم هست نشه چون کسایی بودن ۳ ۴ تا فولیکولم داشتن ولی ۱ دونه ش جنین شد 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

وقتی امپول دادن مشخصه بالغ بود بله ۱۹ میلی متره 

وقتی امپول دادن مشخصه بالغ بود بله ۱۹ میلی متره

بالغ بودن

اندازش ۱۹ میله ک بالغهتخمک تو فولیکول بالغ میشه ، زمان تخمک گذاری هم فولیکول بالغ تخمک ازاد میکنهاقد ...

خب من روز 13 سیکل سونو دادم اندازه فولیکول زده بود فولیکول غالب در هر تخمدان 12 میلیمتر است یعنی چی ؟

خب من روز 13 سیکل سونو دادم اندازه فولیکول زده بود فولیکول غالب در هر تخمدان 12 میلیمتر است یعنی چی ...

اگر دوره تون ۲۸ روزه بوده و روز ۱۳ سونو دادید و فولیکول زیر ۱۸ میل داشتید یعنی نابالغ بوده و تنبلی تخمدان ممکنه داشته باشید 

فولیکول برای بارداری باید ۱۸ تا حدود ۲۲۲ ۲۴ میلی متر باشه 

اگر دوره تون ۲۸ روزه بوده و روز ۱۳ سونو دادید و فولیکول زیر ۱۸ میل داشتید یعنی نابالغ بوده و تنبلی ت ...

۲۲

اگر دوره تون ۲۸ روزه بوده و روز ۱۳ سونو دادید و فولیکول زیر ۱۸ میل داشتید یعنی نابالغ بوده و تنبلی ت ...

فکرکنم دو تا تخمدان باید 24 باشه اره؟ یا هرکدوم. من دوره هام بیشتر اوقات 26 روزه است دکتر گفت روز 13 سیکل برم 

ای وای نگران شدم چرا دکتر نگفت تنبلی تخمدان دارم کاش ببرم نشون یه دکتر دیگه هم بدم 

فکرکنم دو تا تخمدان باید 24 باشه اره؟ یا هرکدوم. من دوره هام بیشتر اوقات 26 روزه است دکتر گفت روز 13 ...

نه هرماه یه تخمدان فولیکولش بالغ میشه زیر ۲۴ باز بهتره 

مثلا یه ماه نوبت تخمدان راسته که تخمک ازاد کنه ، یبار نوبت چپ ..

وقتی تخمدان راست فولی بالغ داره ، فولیکول تخمدان چپ نابالغ میمونه و بعدم ک‌از بین میره 

فکرکنم دو تا تخمدان باید 24 باشه اره؟ یا هرکدوم. من دوره هام بیشتر اوقات 26 روزه است دکتر گفت روز 13 ...

فولیکول ۱۲ برای روز ۱۳ اونم وقتی سیکلتون ۲۶ روزه بوده خوب نیست.. یعنی ب حد کافی رشد نکرده

بعد مشکل هورمونی ممکنه داشته باشید ک رشد نمیکنه ازمایش هورمونی دادید؟ 

ای وای نگران شدم چرا دکتر نگفت تنبلی تخمدان دارم کاش ببرم نشون یه دکتر دیگه هم بدم

سونو رحم و تخمدان دادید ؟