2777
2789
عنوان

تراپی چجوریه کساییکه رفتن لطفا میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 44 پست
پیش روانشناس و مشاور میری حرف میزنی و بین حرفات ریشه درد و ترس و... برات پیدا میکنه باهم پیدا میکنید ...

و این‌تفکر که مگه چیکار میکنن یا چه میدونم مگه دیوونم پولمو بدم حرفامو بشنون غلطه جون روح ادم به محض شنیده شدن شروع به درمان میکنه خودم خیلی کتاب روانشناسی خوندم خیلی تلاش کردم خودم خودمو درمان کنم اما یک هزارم اون جلسه تاثیر نداشت

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

منم دلم میخواد خودم باشمولی از قضاوت میترسماز اینکه نسبت به من یا کسانی مثل من بدبین بشه میدونی

نه عزیزم اون دکتره براش فرقی ندارد کی باشی یا چی باشی 

مگه اینکه خیلی آدم بی خودی باشه 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اون دکتره براش فرقی ندارد کی باشی یا چی باشی مگه اینکه خیلی آدم بی خودی باشه

مثلا یه دختر چادری بره تراپی و کلی مشکلات داشته باشه

نسبت ب چادری ها بدبین نمیشن؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چ جالبقضاوت هم میکنه؟ چرا پرخاشگری؟؟

نه اصلا خب با ادمایی که باعث اون حالم بودن زنگی میکنم طبیعی بعد از اون جلسه اونارو دیدم عادی نباشم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

مثلا یه دختر چادری بره تراپی و کلی مشکلات داشته باشهنسبت ب چادری ها بدبین نمیشن؟

وااا همه آدما مریض میشن دیگه من خودم چادریم برو پیش روانشناس مذهبی مشکل روحی برای همه هست تازه مگه هرکس مشکل روانی داره آدم بدیه 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ساعتی۴۰۰و یا ۳۰۰ اوصولا

بله .این استاد دانشگاه بود خیلی معروف بود.تو اینیستا پیج داره دست به دست یه شماره ای دادن .نمیدونم دیگه اون زیاد گفت یا دکتر خودش خبر داره. البته غیرمنصفانه هست. چون من یه روانشناس کودک خیلی معروف میشناسم اون سیصد میگیره. خیلی وقتها هم کاملا رایگان مشاوره داده

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بله .این استاد دانشگاه بود خیلی معروف بود.تو اینیستا پیج داره دست به دست یه شماره ای دادن .نمیدونم د ...

خب پس برو پیش یکی با قیمت مناسب 

وااا همه آدما مریض میشن دیگه من خودم چادریم برو پیش روانشناس مذهبی مشکل روحی برای همه هست تازه مگه ه ...

عزیزم

مشکل روحی با مشکل روانی فرق داره

😅✋روانشناس های مذهبی نمیخوام برم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب