2777
2789
عنوان

حجامت

90 بازدید | 16 پست

میخاستم برای جوش صورتم برم حجامت

الان عکساشو تو گوگل دیدم فشارم افتاد😂اینا چی بود دیگهههه،مگه فقط تیغ نمیزنن و تمام!

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تیغ و بادکش من چند روزپیش فصد خون انجام دادم

همون باد کش رو دیدم گرخیدم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بادکش رو میگی

اره گرخیدم فکر میکردم فقط تیغه

چرت و پرته بابا

کلا طب سنتی به درد نمی‌خوره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چرت و پرته باباکلا طب سنتی به درد نمی‌خوره

من همه راهارو دارم امتحان میکنم برای پوست چرب جوش دارم🥲

چیزی نیست ک من چند ساله انجام میدم عالیه

من خیلی ترسوام😂،چقدر درد داره اون بادکشه؟

من همه راهارو دارم امتحان میکنم برای پوست چرب جوش دارم🥲

جنس پوسته دیگه گلم

ولی حجامت اصلااااا تاثیر نداره

سمتش نرو

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

جنس پوسته دیگه گلمولی حجامت اصلااااا تاثیر ندارهسمتش نرو

دوسه نفر بهم معرفی کردن گفتم شاید خوب باشه مرسی❤️❤️

من خیلی ترسوام😂،چقدر درد داره اون بادکشه؟

بادکش ک اصلا درد نداره

فقط تیغ ی ذرع ادم حسش میکنه

ی چی یگم منم پوستم چربه جوش و منافذ دارم..چمد روزه پماد زینک اکساید میزنم خیلی خوب شده

اگه میخای امتحانش کن ی شب بزن اگه حساسیت نداشتی دوباره ادامه بده

روزی دوسه ساعت بزن ب صورت قبل و بعدشم با صابون انتی باکتریال بشور