ولم کنی یا نکنی تو اینستام چیکار کنم برنامه ریزی و هدف و تلاش داشته باشم برا آینده ام خیلی آدم بی مسئولیت گاوی هستم حالم از خودم و روند زندگیم بهم میخوره
دنبال راهکارم همدرد الان احتیاج ندارم
خستممم
اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینستارو پاک کنی متوجه میشی قرار نیست همه چرت وپرتایی که تو اینستا گفته میشه رو داشته باشیم
اینستا رو پاک میکنم میزم یوتوب یوتوب رو حذف میکنم میرم پینترست اونم حذف میکنم میام نی نی سایت هیچی توش نداره فقط وقت تلف کردنه باید خودم درست شم تما چطوری ؟؟
اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
خیلی ها از اینستا کسب درآمد می کنن و پیچ کاری دارن یا ادمین هستند
قبلا تو اینستا خودمم کار میکردم آکا از وقتی میرم دانشگاه دیگه کار نمیکنم من میخوام درسم و خوی کنم اما مسئله اینه که حتی همین الان نه کار میکنم نه درس میخونم خیلی اوضاع حال بهم زنیه