2777
2789
عنوان

راسته بعضیا میرن پیش دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه؟

مشکلم شوهرمه ک دوسم نداره

بچه دارم کلی مشکل دارم ک با طلاق گرفتن بدتر میشه زندگیم وگرنه میرفتم🥲🥲 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

مشکلم شوهرمه ک دوسم ندارهبچه دارم کلی مشکل دارم ک با طلاق گرفتن بدتر میشه زندگیم وگرنه میرفتم🥲🥲

شاید اونی دعا نویسی ک پیشش دعای محبت گرفتی کارش خوب نبوده

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
دقیقااا😑😑😑نه قیافه داشتن نه هیکل نه خانواده نه پول هیچ هیچ ولی با پسرای اصیل با خانواده های پولدا ...

از کجا میدونی دعا گرفتن؟ خودشون گفتن؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
شاید اونی دعا نویسی ک پیشش دعای محبت گرفتی کارش خوب نبوده

چهارتا جا رفتم ک همه مردم ازشون راضی هستن فقط من نتیجه نگرفتم تازه یکی دوستام از همون دعانویسی ک من دعا گرفتم برا شوهرش دعا گرفته الان شوهرش مثه کنه آویزونشه ولی مال من .....

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نه مادرشون گرفته که بعدا از دهنش لو رف

شما متاهلی؟ 

نه چطور؟؟

همینطوری

بچه ها س ر کتاب چیه اینجا خیلی میگن؟

مثا یکی میخاد ی کاری انجام بده توش میمونه ک درسته یا ن

سرقران و باز میکنن نمیدونم چی میخونن ببینن مثا خوبه اون چیز یا بد

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه