yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8113 عنوان به جز قهوه چی به آدم انرژی میده 112 بازدید | 15 پست قهومون تموم شدهالان مثل یه جنازه افتادمچکار کنم بتونم پاشم حداقل نمازمو بتونم بخونم دلم برات تنگ شده حسین 1403/09/05 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8113 چایی بخور خوردم اثر نکرد دلم برات تنگ شده حسین
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10458 چایی بخور البته با شیرینی زیاد نه چون بدتر خوابت میگیره سعی کن خالی بخوری پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10458 خوردم اثر نکرد تلخ خوردی؟پس تو جنست خیلی سنگین بوده😂😂😂شوخی کردمااا😅😅 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8754 منم.... قهوه ای که گرفتیم زیادی آسیاب شده انگار آرد سه صفر شده ، دستگاهم نمیزنتش! الان بیرون کار دارم تو مسیرم میگیرم یه شات اسپرسوای بسوزه پدر اعتیاد😃 سوپری نزدیکت نیس؟ علی کافه بخری ؟ نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
خانووممممممی عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 52 برای من راهکاری هست چه مدل قهوه ای بخورم هیچی روم اثر نداره قهوه میخورم بدتر خوابم میگیره خیلی میخوابم از همه ی کارام موندم شب هم میخوابم مگه اینکه مهمون باشه دیر بخوابم در طول روز همش کسلم و خوابم از کار و زندگی افتادم
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8113 منم.... قهوه ای که گرفتیم زیادی آسیاب شده انگار آرد سه صفر شده ، دستگاهم نمیزنتش! الان بیرون کار دار ... اصلا حال ندارم برم بیرون دلم برات تنگ شده حسین
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8113 منم.... قهوه ای که گرفتیم زیادی آسیاب شده انگار آرد سه صفر شده ، دستگاهم نمیزنتش! الان بیرون کار دار ... قهوه ترک درس کن دلم برات تنگ شده حسین
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8754 اصلا حال ندارم برم بیرون میدونم چی میگی خودمم خمارم😂 نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8113 تلخ خوردی؟پس تو جنست خیلی سنگین بوده😂😂😂شوخی کردمااا😅😅 به هیچی جز قهوه جواب نمیدم متاسفانه دلم برات تنگ شده حسین
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48594 خرما بخور کنجد یا ارده کنارش باشه چ بهترموز بخورکره بادام زمینی بخورچندتا دونه مغز گردو بخور آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8113 میدونم چی میگی خودمم خمارم😂 واقعا خماریم بد دردیه هااا دلم برات تنگ شده حسین
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10458 به هیچی جز قهوه جواب نمیدم متاسفانه من چایی پررنگ میخورم تا صبح فرداش خوابم نمیره ولی خب خیلی ضرر داره هم برای قلب هم کم خونی میاره پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8113 من چایی پررنگ میخورم تا صبح فرداش خوابم نمیره ولی خب خیلی ضرر داره هم برای قلب هم کم خونی میاره پررنگ پررنگ امتحان کنم ببینم چی میشه دلم برات تنگ شده حسین