2777
2789

شنبه که رفته بودم کتابخونه چن تا دختر دور هم جمع بودن و داشتن میگفتن فلانی(من)خیلی درس میخونه و حتما امسال قبول میشه و اونا هم هی داشتن میگفتن خوش به حالت و اینا...

دو ساعت بعدش به طرز عجیبی سرگیجه گرفتم و مجبور شدم بیام خونه و نتونستم درس بخونم

دیروز صبح که رفتم بازی دو سه ساعت درس خوندم و بعد فشارم افتاد و رنگم کلا عوض شد و بدنم به مور مور افتاد و چشام سیاهی رفت و باز برگشتم خونه

امروزم صبح بلند شدم که برم انقد بدنم بی حال و بی انرزیه که نمیتونم از جام بلند شم.توی سرم احساس سنگینی میکنم و سرم شدیدا درد میکنه😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه که رفته بودم کتابخونه چن تا دختر دور هم جمع بودن و داشتن میگفتن فلانی(من)خیلی درس میخونه و حتما ...

خب یه تخم مرغ چشم کن برا خودت 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

چجوری

اولش فقط ۱۷۰ داشتیم گذاشتمش بانک ۶ ماه موند ۱۰۰ دیگه وام گرفتیم جموجور کردم یجا سرمایه گذاری ۲۰۰ کردم ماهانه سود میگرفتم این وسط ماشینمون مدل پایین دندونای شوهر خراب....مستاجر...من موندم و اینهمه مشکل و دست تنها...

بعد دیگه دست به کار شدم ۱۲۸ تومن طلا داشتم فروختم ۱۲۲ هم ماشین ی وام ۵۰ تومنی یه ۱۳۵ تومنی ۲۵ تومن دستی چون پول تو سرمایه گذاری بود خونه رو رهن دادیم و پیش پول خونه ای ک خودمون مستاجر بودیم ۹۰ بود گرفتیم دادیم اون خونه...درسته بروز نیست اما خدارو شکر گزارم از منت این اون دراومدیم

اولش فقط ۱۷۰ داشتیم گذاشتمش بانک ۶ ماه موند ۱۰۰ دیگه وام گرفتیم جموجور کردم یجا سرمایه گذاری ۲۰۰ کرد ...

یعنی قیمت کل خونه شد ۳۰۰ تومن ؟

چجوری

بذار تو پلاستیک فریزر یه سکه بذار اون قسمت نوک تیز تخم مرغ بعد بگو به نیت چشم بد بعدم فشار بده 

یا این که ی تخم مرغ به نیت چشم بد پرت کن تو کوچه بشکنه