2777
2789
پس چی میگن تو این مجالس ختم که اگه بعد از فوت 40 نفر مومن بگن خدا بیامرزتش طرف مستقیم میره بهشت &nbs ...

عزیزم اون که 40 نفر میگه همون زمونی هست که نماز جنازه خوانده میشه همه فاتحه میخونه میگن آدم خوب بود خدا ببخشیش حالا که خوب بود یا بد مهم نیست باید اون لحظه همه از نیکی یاد کند 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤

من چندین بار خواب دیدم که مردم یعنی تو اون عالم بودم نه اینکه خواب مرگمو ببینم یعنی تو این دنیا نبودم حتی یبار در حدی بود که فکر کردم واقعا مردم یعنی حسکردم روح از بدنم جدا شده خیلی حس بدی بود وقتی بیدار شدم یه عالمه عرق کرده بودم گرمم بود از ترس زبونم بند اومده بود

دوست دارم دیوونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالخره یه عذابی آدم میکشه بعدش وارد بهشت میشه این دنیا که پوچه چیزی نداره 

انسان های که عمل نیک انجام داده باشن وارد بهشت میشه واما انسان های که عمال بد انجام داده باشن تو این دنیا یه عذاب میبینن بعد با شفاعت حضرت محمد ص وارد بهشت میشه اما کفار تا ابد داخل دوزخ هست تو قرا ن چند بار آمده که کفار تا ابد تو دوزخ هست هر کی شب هنگام خواب بعد از نماز شب سوره ملک رو بخوانه تو اون دنیا شفاعتش میکنه هر کی از عذاب قبر میترسه هر شب و روز سوره ملک رو بخوانه فقط 8 دقه وقتش رو میگیره ساعت ها رو با نی نی سایت و نت گوشی صرف میکنیم باید کمی وقت واسه اون دنیا داشته باشیم اگر انسان فک کنه هیچ چیز جز عبادت تو عمر که بیشتر از 70 سال یا 80 سال نمیکنیم بدرد نمیخوره 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
انسان های که عمل نیک انجام داده باشن وارد بهشت میشه واما انسان های که عمال بد انجام داده باشن تو این ...

امیدوارم مسلمان از دنیا بریم تا ثانیه اخر هیچکی نمیدونه چی میشه و مومن میریم یا کافر

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من از مرگ میترسم قبل بہ دنیا آمدن دختر نازم از قبر از نکیر و منکر از تاریکی از فشار قبر و از گناھام ...

حرف دل منو زدی 

از اعمال و اون دنیا و این چرت و پرتا نمیترسم چون هیچکس نمیدونه چه خبره 

فقطططططط بخاطر بچه نگرانم همیشه فکر میکنم بعد من چی سرش میاد منم آرزو میکنم یه وقتی برم که سر خونه زندگی خودش باشه

امیدوارم مسلمان از دنیا بریم تا ثانیه اخر هیچکی نمیدونه چی میشه و مومن میریم یا کافر

لازمه بهشت رفتن مسلمان بودن نیست عزیز

اینجوری باشه کل کره زمین حتما به جهنم میرن

انسان بودن کافیه اینو عقل میگه

لازمه بهشت رفتن مسلمان بودن نیست عزیز اینجوری باشه کل کره زمین حتما به جهنم میرن انسان بودن کافیه ...

من نمیگم کسیکه مسلمون نیست میره جهنم ولی مسلمونی که کافر میشه صد درصد میره جهنم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

هیچ کافررا به خاری ننگرید    چون مسلمان مردنش باشدامید

حضرت عیسی فرمودکسی ملکوت آسمان را نمبیندمگراینکه دوبارزاده شود،ادم دنیای ژرفی داره میتونه حقایق عالم رو که مرگ هم جزاونهاست کشف کنه حتی قبل ازمرگش،کافیه فقط خوب وانسان باشه به معنای واقعی.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

من نمیدونم از مرگ میترسم یا نه فقط همش میگم خدایا هم مهلتی بده  هم وسیلشو فراهم کن ک دینی ب گردنم هست بپردازم از پدر مادرمم حلالیت بگیرم خیلی اذیتشون کردم , اینا بدجور میترسونتم