2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از 114 تا سوره حمد گفتن

یکم توضیح میدی عزیزم؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یکم توضیح میدی عزیزم؟

114 تا سوره حمد نذر می کنم میخونم.... زمان خاصی هم در نظر نمی گیرم... مثلا توی چند روز میخونم.... حالا اگه حاجتت اضطراریه میتونی تو یه روز بخونی از دیگرانم خاستی کمک بگیر

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

114 تا سوره حمد نذر می کنم میخونم.... زمان خاصی هم در نظر نمی گیرم... مثلا توی چند روز میخونم.... حا ...

حاجات بزرگ گرفتی؟؟ میشه چند تاشونو مثال بزنی؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
حاجات بزرگ گرفتی؟؟ میشه چند تاشونو مثال بزنی؟

الان نزدیک سه سالی میشه تقریبا برای نگرانی یا مشکلی که کاری از دستم برنمیاد نذر می کنم... تقریبا اکثرشون به خوبی گذشتن و خیر شدن.... دوتاشون برام خیلی مهم بودن بخیر گذشتن... یکیش مثلا برادر همسرم تو کنا بود بیست روزی بهوش اومد بهتره الان... حتی برای اشتی بین زن و شوهر نذر کردم جواب داد خداروشکر

برای پیدا شدن خونه و اثاث کشی راحت دو تا خونواده که مستاجر بودن هم نذر کردم جواب داده و...... 

الان نزدیک سه سالی میشه تقریبا برای نگرانی یا مشکلی که کاری از دستم برنمیاد نذر می کنم... تقریبا اکث ...

ممنون گلم فدات 

دعا کن من و آجیم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ممنون گلم فدات دعا کن من و آجیم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭

انشاله عزیزم حتما دعا می کنم❤️