2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از کاربرها گفته بود میزنه ب پوستش و خیلی راضی بود میگفت پوستش شده عین پوست بچه ها

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

اره عزیزم من استفاده کردم صورتم یکم جای جوش داشت اونارو ورداشت بعدم واقعا پوستمو چند درجه روشن تر کر ...

بعد عذرمیخوام نحوه مصرفش چطوریه؟ همینجوری میشه تو خونه زد؟

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

بعد عذرمیخوام نحوه مصرفش چطوریه؟ همینجوری میشه تو خونه زد؟

اره گلم استفادش راحته.من مثلا صورتمو با محلول شستشو میشستم بعدش اینو میزدم یکم به صورتم بعد مثلا شب قبل خواب باز میشستمش.بعضی روزا تو هفته میزدم اینجوری هر روز مدام نزدم البته ولی راضی بودم.راستی من پوستم زیادی حساسه از محلول شست وشویی که دکتربرام نوشت استفاده میکنم شما میتونی با صابون یاهرچیز دیگه ای خودتون راحت ترید بشوریدپوستتونو بعدش اینو بزنید.

اره گلم استفادش راحته.من مثلا صورتمو با محلول شستشو میشستم بعدش اینو میزدم یکم به صورتم بعد مثلا شب ...

مرسی خانومی لطف کردی❤😘

خواهش میکنم عزیزم ایشالا نتیجه خوب بگیری ازش

انشاا...  راستی پوست رو تیره نمیکنه؟ من سفیده پوستم