2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برا کاهش درد و ااتهاب چکار کردید شما

روز اول اسپرس سرد.روز دوم گرم. استامینوفن دادم. البته من عنبر نسا دود میکردم همه واکسن هاش نه درد داشت نه تب کرد. 

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

روز اول اسپرس سرد.روز دوم گرم. استامینوفن دادم. البته من عنبر نسا دود میکردم همه واکسن هاش نه درد دا ...

منم اسپرس سرد میکنم ولی از صبح به الان یکم دردش بیشتر شده استامینوفن دادم بهش

گدنه الوداع گلنه جان فدا

منم اسپرس سرد میکنم ولی از صبح به الان یکم دردش بیشتر شده استامینوفن دادم بهش

خیلی سرد نباشه ها.اصلا هم فشار نیار.موقع واکسن اگه فشار داده باشی یا پاشو مالیده باشی هم ورم میکنه هم دردش میگیره.  قنداقشم کن موقع خواب .دقیق هر ۴ساعت بهش بده. استامینوفن پاراکید میدی؟

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

خیلی سرد نباشه ها.اصلا هم فشار نیار.موقع واکسن اگه فشار داده باشی یا پاشو مالیده باشی هم ورم میکنه ه ...

میپیچم به حوله میزارم رو پاش

اها قنداقش نکردم باید الانم بکنم 

یکم ورم کرده 

قطره پاراکید میدم بعله

گدنه الوداع گلنه جان فدا

میپیچم به حوله میزارم رو پاشاها قنداقش نکردم باید الانم بکنم یکم ورم کرده قطره پاراکید میدم بعله

اینجوری پاش خنک میشه؟ حوله سرما رو رد نمیکنه. باید وقتی دست به پاش میزنی سرما رو حس کنی. ورمش اشکال نداره خوب میشه اگه کمی هم کبود شد نترس . هر ۲۰ دقیقه هم کمپرس بذار زیاد نذار. قنداقم سفت نبند. ان شاءالله که به سلامتی میگذرونه و زیاد اذیت نشه.براشم آیه الکرسی بخون 

اینجوری پاش خنک میشه؟ حوله سرما رو رد نمیکنه. باید وقتی دست به پاش میزنی سرما رو حس کنی. ورمش اشکال ...

پاش سرد وقتی دست میزنم روش رو هم اصلا نمیبندم هر یک ساعت ۱۰ دقیقه میزارم و ۴ ساعت یه بار ۱۲ قطره استامینوفن پاراکید میدم 

ممنون ان شاالله خدا بچه هاتون رو نگه دار خوشبخت باشید 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

2823
2791
2779
2792