2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

93 بازدید | 9 پست

این سوال به نظرتون درسته یا غلط

محصول نهایی دگره D برخلاف محصول نهایی دگره A به غشای گویچه قرمز افزوده می شود.

با دلیل بگین درسته یا غلط

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

درستهچون محصول دگره پروتینه نه کربوهیدرات من با این درست میگیرم

اره درست هست

ولی با بیان بهتر اینجوریه که محصول نهایی دگره D پروتئین D هست که به غشای گویچه قرمز وارد میشه

ولی محصول نهایی دگرهA انزیم هست که کربوهیدرات A رو وارد غشای گویچه قرمز می کنه و خودش وارد غشا نمیشه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره درست هستولی با بیان بهتر اینجوریه که محصول نهایی دگره D پروتئین D هست که به غشای گویچه قرمز وارد ...

بله منم منظورم همین بود انزیمم نوعی پروتئنه

شما پشتی؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

بله منم منظورم همین بود انزیمم نوعی پروتئنهشما پشتی؟

بله

روزی چند ساعت میخونی؟

تقریبا ۹ ساعت

تو چندساعت می خونی؟

تقریبا ۹ ساعتتو چندساعت می خونی؟

نوسانی مثلا۶-۷ ساعت

پایه درسیت چطوره 

چجوری میخونی برنامه قلمچیو رسوندی؟

من این هفته رو خیلی عقبم

خیلی سریع میره

نوسانی مثلا۶-۷ ساعتپایه درسیت چطوره چجوری میخونی برنامه قلمچیو رسوندی؟من این هفته رو خیلی عقبمخیلی س ...

نه کلا از قلم چی خیلی عقبم

نه کلا از قلم چی خیلی عقبم

میای یه هفته آزمایشی باهم بخونیم مثلا سوال اینا بغرستیم به هم شاید بلد نباشیم ولی همین اشکال همدیگه یه جرقه انگیزه ایجاد میکنه

چون پشت کنکورم تنهایی حوصلم سر میره باز هرجور راحتی