لامیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 97 عنوان علت جوش 52 بازدید | 7 پست دوستان من از تونر بادی شاپ تی تری و ضدافتاب رویوال استفاده میکنم ولی صورتم جوشای ریز میزنه میتونه برا این دوتا باشه؟ 1403/09/05 | 10:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنیرموزارلا عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 2862 یعنی شب ضدآفتاب رو با شوینده از رو صورتت پاک نمیکنی؟ اگه نمیکنی این دلیلشهولی کلا خیلی کرم ها برای پوست های حساس باعث جوش میشه
لامیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 97 یعنی شب ضدآفتاب رو با شوینده از رو صورتت پاک نمیکنی؟ اگه نمیکنی این دلیلشهولی کلا خیلی کرم ها برای پ ... نه عزیزم شب که صورتمو میشورم تونر میزنم ابرسان مرطوب کنندهصبح صورتمو دوباره میشورم تونر ابرسان مرطوب کننده و ضدافتاب میزنم
لامیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 97 حالا نمیدونم پوستم له کدوم یکی واکنش نشون میده. یا تونر باعث برون ریزی میشه چون تی تریه؟!
پنیرموزارلا عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 2862 نه عزیزم شب که صورتمو میشورم تونر میزنم ابرسان مرطوب کنندهصبح صورتمو دوباره میشورم تونر ابرسان مرطوب ... پس یکی از همیناست عزیز، منم مرطوب کننده و ضدآفتاب میزنم جوش میزنم ولی میدونم یسری ها تونر رو پوستشون بمونه جوش میزنن؛ بعد ۲۰ دقیقه میشورن البته منطقی نیست
لامیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 97 پس یکی از همیناست عزیز، منم مرطوب کننده و ضدآفتاب میزنم جوش میزنم ولی میدونم یسری ها تونر رو پوستشون ... خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم
پنیرموزارلا عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 2862 خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم یکی از محصولات رو که بعد استفاده ش جوش زدی حذف کن تا پیدا کنی تاثیر کدومه و اینکه پیشنهاد من اینه که محصول ایرانی استفاده کنی، به هرحال کشورما تحریمه توی خارجیا فیک خیلی زیادهمن با سرم های خارجی جوش میزنم، با ایرانیا نه(ویتالیر جوش نزدم)
لامیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 97 یکی از محصولات رو که بعد استفاده ش جوش زدی حذف کن تا پیدا کنی تاثیر کدومه و اینکه پیشنهاد من اینه که ... ممنونم