2777
2789
عنوان

تخت ِ سیسمونی ....

327 بازدید | 11 پست

خانما من دنبال سرویس خواب سیسمونی هستم. و از یه مدلی خوشم اومده که تختش مدل کاناپه ای هستش.

حالا موندم که آیا بعد چند سال که حفاظش برداشته میشه به همین اندازه قشنگ هست؟

ممنون میشم کمکم کنید

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا منم اون مدل رو دوست داشتم ولي درنهايت اينو خريدم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

البته بجاي دراور ،ويترين خريدم

خیلی قشنگه. مبارک باشه. شما کی خریدین؟ چند؟ شرکت خاصیه؟

ساحل چوب هست  مدل وايت لايف

ديروز خريدم البته مامانم اينا براي سيسموني خريدن

حدود چهارو نيم ميليون بوده كه توي آف تحت و كمد و ويترين و تشت تخت حدود سه و نيم شده

ساحل چوب هست  مدل وايت لايف ديروز خريدم البته مامانم اينا براي سيسموني خريدن حدود چهارو نيم م ...

ساحل چوب خیلی کارای خوشگل و با کیفیتی داره.

منم از ساحل چوب مدل پسند کردم.

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️