2777
2789
عنوان

مجردی یا متاهلی

384 بازدید | 33 پست

من ۲۳ سالمه دلم یکیو میخواد همدم باشه یار باشه عاشق باشه خلا همچین شخصی تو زندگیم احساس میکنم از اونورم بالاخره خواستگار میاد میره فکر کردن به مسیولیت های ازدواج و اینا اینکه تصمیم خیلی مهمیه منو بشدت استرسی و فکری میکنه که میتونم اصلا از پس این کار بربیام یا نه اصلا شاید مجرد بمونم تا درسم تموم شه کار پیدا کنم بعد بقکر ازدواج باشم بنظر شما چیکار کنم ادم اینکه پارتنر واینا قبل ازدواجم نیستم ولی بشدت دلم یکیو میخاد🤦‍♀️😂 از اونورم ادم اطرافیانشو خیانتا اینارو میبینه دلسرد میشه خیلی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه همسر تنبل عین خودت که بیخیال باشه حله

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مجردم و پارتنر دارم

من ک ازین وضعیت راضی ام

نه مسیولیت زندگی دارم نه وظیفه شام‌نهار

یکی ام‌هست باهاش حرف میزنم

راحتتت😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

درس بخون کار بکن به اهدافت برس بعدددد خونه شوهر آش پخش نمیکنن ،مسئولیتت هزار هزاره خدا نکنه از خانواده همسرت خوشت نیاد زندگیت جهنمه ، خوش بگذرون ،

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

بستگی به همسفرت داره 

اگه طرفت خوب نباشه مجردی رو ارزو میکنی ولی اگه خوب باشه همو کامل میکنید و باعث رشد و پیشرفت هم میشید 

ولی در کل ازدواج اونقدر که تو فیلما و رمانا نشون میدن رویایی نیست حرف یه عمر زندگیه باید عاقلانه تصمیم بگیری

به قدرت برس هرجور شده چه تحصیلات چه شغل ، اگه قدرت داشته باشی یکمم سنت بالا باشه مجبور به هیچ کاری نمیکننت تازه بهت احترام میذارن

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔