با یه پسری میرم بیرون، چون سرمایی هستم برای من کاپشن اضافه میاره، هر بار از قبل یه کافه ی خوشگل انتخاب کرده و مهمونم میکنه، با ماشینش منو هرجای شهر که بخوام میبره و بهم گفت میخوام جاهای قشنگ شهرو همشو نشونت بدم، موقع رد شدن از خیابون مراقبمه، کتاباشو بهم قرض میده، برای اینکه منو ببینه مشتاقه و خودش پیشنهاد دیدار میده هفته ای یکبار، حواسش هست درسمو بخونم، حواسش هست سر موقع بخوابم، اگر جاییم درد بکنه همش میپرسه و نگرانه که میام بیرون اذیت نشم، به خطوط قرمزم احترام میگذاره... آممم خیلی قشنگه، خیلی خوشحالم از بابتش🤍
خیلی عالیه ولی یک نصیحت خواهرانه خیلی وابستش نشو یا حداقل نشون نده خیلی وابستشی و بدون اون زندگی نمیکنی بزار فکر کنه تو یک شخصیت مستقلی که اگه کار خوب کنه ازش تشکر میکنی و قدردان هستی ولی اگه بدی کنه کنار گذاشته میشه خیلی مطمئنش نکن از بودنت 😊
اگه رابطتون جدیه حتما از لحاظ شخصیتی و اخلاقی بسنجش ببین تو موقعیتای مختلف چیکار میکنه ان شا الله خوشبخت شین
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای