2777
2789
عنوان

بیایین لوفا

268 بازدید | 22 پست

سلام عشقولیا. ان شاالله تا اخر سال من میخوام برم سرخونه خودم.

میخواستم بدونم شماها که عروسی گرفتین چکارایی نکردین یا چه کارهایی کردین که الان تجربه شده براتون .که مثلا گفته باشین کاش فلان میکردم یا کاش فلان کارو نمیکردن

مرسی 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بیشتر به حرف مامان بابام گوش میدادم، دلشون رو نمیشکوندم تو بعضی چیزا. بعدم چیزایی که برام مهم بود را خیلی کوتاه نمیومدم، سر چیزای الکی هم ناراحت نمیشدم، اعصاب خودم و شوهرم رو داغون نمیکردم

موقع رقص با اهنگ لب نزن......آهنگ با ریتم کاملا ملایم انتخاب کن.وبه فیلمبردارت تاکید داشته باش تا دوتا حداقل رقصو نذاره کسی بیاد جلو.دست پدرومادرتو جلوی دوربین ببوس...وحتما یه رقص بامادرت تکی داشته باش

راجب مراسم عروسی چی اونجا چکار کنم خیلی استرس دارم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
موقع رقص با اهنگ لب نزن......آهنگ با ریتم کاملا ملایم انتخاب کن.وبه فیلمبردارت تاکید داشته باش تا دو ...

من الان خیلی استرس دارم ازاینکه برقصم میترسم حول کنم فیلمم خراب بشع

من الان خیلی استرس دارم ازاینکه برقصم میترسم حول کنم فیلمم خراب بشع

نه چه استرسی عزیزم.کاملا مسلط فقط به اهنگ فک کن.وحتما هم تاکید کن همسرت بالبخند روبروت دست بزنه.....خیلی این صحنه جالب میشه تو فیلم.

تو جهیزیم چطوری بچینم که خیلی به چشم بیاد. بچه ها من تو جهیزیم فقط ماشین ظرف شویی و بخار شو جارو شارژی نخریدم بد نیست 😯

نه چه استرسی عزیزم.کاملا مسلط فقط به اهنگ فک کن.وحتما هم تاکید کن همسرت بالبخند روبروت دست بزنه..... ...

یعنی شوهرم وایسته من برقصم

منم احساس میکنم جهیزیه را زیاد خریدم وسایلی که بعد از ۶ سال زندگی هم حتی استفاده نکردم ازشون چیزایی که واقعا لازمه بخر و واسه چیزایی که دوست داری وقته بیشتری بذار واسه انتخابشون که بعد پشیمون نشی و اینکه اصلا برلت مهم نباشه دیگران چی میگن هر چیزی را داشته باش که دوست داشته باشی و به دلت میشینه و سره چیزای الکی اعصابه خودتو و عزیزاتو خرد نکن که بعدا بهشون فکر کنی پشیمون بشی و خجالت بکشی از رفتارت 

نمیدکنم چرا این همه میترسم