2777
2789
عنوان

30 سالمه مجردم

4910 بازدید | 105 پست

پارتنر دارم

اما نمیدونم چرا نمیاد جلو

چن روز قبل گف عکس بده ب مامانم نشون بدم

گفتم مگه گفتی بهش

گف اره

گفتم چی گفتی 

گف سر شب گفتن ازدواج و منم گفتم گزینم همینه

بعد یکم صحبت کردن گف شوخی کردم چیزی نگفتن

الان روم نمیشه ازش بپرسم جدی بوده یا شوخی

یا بگم بابا چرا نمیای جلو

من دلم میخاد بچه داشته باشم، زندگی خودمو داشته باشم

دوس دارم چرخه زندگیم طبیعی طی بشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دوست دارم چرخه طبیعی زندگیمو به قول شما طی کنم ولی انتخابی کردم که از طبیعی ترین حق هام هم محروم شدم با چشم باز ازدواج کن نه از روی احساس

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خب‌خودتون صلاح چی میدونید

بهتر نیس بهش بگی بیا جلو و دیگ‌سن منو توام‌داره بالا میره

یا‌بگو تو‌تصمیم‌جدی‌داری‌ برا ادامه رابطه؟ بهتره درست‌حسابی تکلیفمون‌رو روشن‌کنیم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب‌خودتون صلاح چی میدونیدبهتر نیس بهش بگی بیا جلو و دیگ‌سن منو توام‌داره بالا میرهیا‌بگو تو‌تصمیم‌جد ...

من در حال حاضر تا 6،7 ماه دیگه خودمم دلم نیس

ی سری مشکلات دارم ک ترجیح میدم اونا رفع بشه، بعد بخام ازدواج کنم

اما دلمم نمیخاد من بهش بگم

چون همش میگه زندگی سخت شده

یا خرجا بالاس