2777
2789
ببینیدبطور مثال یکی از اقوام میگفت من بشدت شکاک بودم ولی زنم بلدم بود وقتی من رفتم مسافرت فقط برای ا ...

به نظرم حق بده چون بشدت جامعه بد شده مورد داشتیم خانم متاهل بچه داره جدا شد بعد زنه یک پسر شد که باهاش دوست بود خب می ترسن اقایون 

همین جور که ما خانما می ترسیم 

گوشیتو بده دستش 

مطمعنش کن که فقط برای اون هستی و با هیچ کس عوضش نمیکنی 

کارهایی که دوست داره انجام قبل از اینکه از شما در خواست کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میگی نامزدت شکاکه اما خودت داری به این رفتارش دامن میزنی حواست هست

چند روز پیش گفتی با یکی از اقوام همسرت از قصد خیلی گرم گرفتی برای اینکه بچرزونیش 

یعنی راه دیگه ای برای اذیت کردنش نبود! 

اره کم کم عادتش بده

بهش گفتم‌ یمخام‌برم داشنگاه برام کادوو بخر

بعد دیگ‌ این داستانا تموم شده خیلی وقته

بهش بگم برام‌عروسک‌بخر ک اونجا ببرم‌با خودم شبا بگیرم بغلم وقتی دلم‌تنگت‌ شد؟؟؟

بد نیس؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بهش گفتم‌ یمخام‌برم داشنگاه برام کادوو بخربعد دیگ‌ این داستانا تموم شده خیلی وقتهبهش بگم برام‌عروسک‌ ...

نه اتفاقا بانمکه اینطوری بگی 

فقط اگه دیدی تعلل میکنه خیلی هی نگو 

یعنی طوری نشون نده انگار همش سعی داری بگی یه چیزی برام بخر 

خودش باید بگیره چی میگی

عزیزم میگی نامزدت شکاکه اما خودت داری به این رفتارش دامن میزنی حواست هستچند روز پیش گفتی با یکی از ا ...

دقیقا به خاطر همین افراطش

منو میندازه به لجبازی و حماقت

دقیقا به خاطر همین افراطشمنو میندازه به لجبازی و حماقت

اگه میخوای باهاش بمونی اگه هدفت زندگی کردنه باید سعی کنی اعتمادش رو به دست بیاری اما شما برعکس عمل می کنی

ببین من اگه به همسرم بگم گوشیت رو بده اون مقاومت کنه و دعوا راه بندازه صد در صد بهش شک می کنم 

شما از لج همسرت رفتی با یه آقایی از فامیل گرم گرفتی اصلا همسرت به کنار الان اون فامیل در مورد شما چه فکری می کنه!