2777
2789
عنوان

شغل اسنپ

389 بازدید | 21 پست

دوستان کیا شوهرشون اسنپ کار میکنه؟ میخاستم بدونم به عنوان شغل اصلی میشه روش حساب کرد

چون من شوهرم کارگره حقوقش 11 تومنه 

خاستم اگه اسنپ خوبه بگم بره اونجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل اصلی نه.

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

دست فرمونش چطوره آدم تصادفیه همیشه یعنی تصادف میکنه یا نه

راستش تازه قراره ماشین بگیریم میخایم ایشالا اگه وام ازدواج گرفتیم ماشین بگیره و بره سراغ این کار

شغل اصلی که نه ولی اگه تهران باشه درامدش خوبهیه تهران به کرج ۷۰۰ تومن میگیره توی شهرم کمتر از ۱۰۰ کر ...

منظرتون کرایه تهران به کرج ۷۰۰ تومن میگیرن؟اگه آره از این خبرا نیست شوهر من اسنپه ساعتی ۱۰۰ تومن درمیاره از تهران به کرجم ۷۰ ۸۰ تومن مگر اینکه زیاد سلوغ باشه ۱۲۰ ۱۳۰

شغل اصلی که نه ولی اگه تهران باشه درامدش خوبهیه تهران به کرج ۷۰۰ تومن میگیره توی شهرم کمتر از ۱۰۰ کر ...

نه عزیزم کرایه ها ۲۲ و ۲۵ و ۳۰ هزار تومنی هم هست و بیشتر کرایه ها ۴۵ ۵۰ هزار تومانه کرج هم حدود  دیویست و دیویست و خورده آیه من خودم اسنپ و تاپسی کار میکنم

خدایا مرسی  
راستش تازه قراره ماشین بگیریم میخایم ایشالا اگه وام ازدواج گرفتیم ماشین بگیره و بره سراغ این کار

شوهر من دیروز ۴ ساعت رفته بود ۴۰۰ درآورده بود ولی از وقتی اسنپ رفته خیلی خسیس شده خودشم میگ زحمتش زیاده خستگی داره آدم زورش میاد ی هزار تومنیشم خرج کنه

منظرتون کرایه تهران به کرج ۷۰۰ تومن میگیرن؟اگه آره از این خبرا نیست شوهر من اسنپه ساعتی ۱۰۰ تومن درم ...

ععع چه ارزون من خودم از کیانشهر میرم پرند تا 300 تومن میوفته کرجم فک میکنم یه ساعته دیگه

پس نه روی این کار نمیتونند چونکه تسلط کافی میخواد و دست فرمون عالی و فر و فرز باید باشه

خدایا مرسی  
من امروز از تهران رفتم کرج ۷۰۰ دادم

از کجا تا کجا من تز تهران تاکرج میرم.۸۰ اینا

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️