2777
2789
عنوان

مشکلات شب یلدا

254 بازدید | 17 پست

سلام

من خودم از خانواده کم جمعیتی هستم اما همسرم کسیو نداره پدر مادرش به رحمت خدا رفتن با تنها خواهرش رابطه سردی داره همه فامیلشون هم خارج از کشورن فقط برای عروسیمون اومدن اما خب من فامیلامون خیلی زیادن با من خونه فامیل نمیاد منم نمیتونم مقابله به مثل کنم پارسال یلدا خونه مادرم بودیم امسال میگه خونه خودمون میگیریم خونه عموم رو هم دعوت می‌کنیم خونه عموش تنها فامیلیه که داره خودش و خانومش سنشون بالاست دختر جوون دارن ولی چون شوهرم تو مجردی سگ محلشون میکرد منو میبینن خیلی میرن تو قیافه صد در صد هم دعوت کنم نمیان

از طرفی دلم میخواد برم خونه مامانم اونجا خواهرمم هست از همین الانم برا بچم لباس یلدا خریده چجوری به شوهرم بگم میخوام برم خونه مامانم 🥲

مام کم جمعیتیم برا اون اصلا بهم حال نمیده 

تنهاییم 

هر چی درس میکنیم دست نخورده میمونه....

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اگر پارسال خونه مادرتون بودید 

امسال درستش اینه که به دل همسرتون راه بیاید 

قبول هم نکنن،مهم نیست 

شما دعوت رو کردید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم همسرت داره لجبازی میکنه یا دوس داشت خانواده خودش باشن... 

بهش بگو عموت اینا نمیان ماهم تنهاییم بریم خونه مامان دیگه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

مام کم جمعیتیم برا اون اصلا بهم حال نمیده تنهاییم هر چی درس میکنیم دست نخورده میمونه....

چی بگم من الان هرچقدر هم تدارک ببینم غیر از عمو و زن عموش کسی نمیاد 

اونا هم به ما لطف دارن اما بخاطر دختراشون عمرا ما رو دعوت کنن دختراشون تاحالا پا خونه ما نزاشتن 

بگو رسمه میرن خونه بزرگترا...

فرداش عموت دعودت میکنیم

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

خانواده خودتو و همون عمو همسرتو دعوت کنید خونتون امسال.خواهرتم بگو.مهم دورهم بودنه جاش مهم نیست

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بنظرم همسرت داره لجبازی میکنه یا دوس داشت خانواده خودش باشن... بهش بگو عموت اینا نمیان ماهم تنهاییم ...

شوهرم خیلی از اینکه کسیو نداره دلش میشکنه تو مناسبت ها فقط هم همین عمو رو داره 

من درکش میکنم