yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 4501 عنوان ختم مجرب 👌🍂 257 بازدید | 38 پست سوره فتح همون تور که از اسمش پیداست موجب فتح و معجزه میشه ( البته اینطور نقل شده ) حالا ماهم تجربه میکنیم هر عددی که بهت آرامش میده نذر کن و بردار تایمش هم تا پایان سال میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 1403/09/04 | 23:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 4501 میخوای یه دونه بردار به نیت یگانگی خدا میخوای ۱۲۴۰۰۰ بردار میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 4501 مرسی از معرفیت عزیزم✨ قوربونت گلم ❤️ انشاالله حاجت روا بشی خیلی خیلی زود میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 اسی جان التماس دعا دعا کن جواب ازمایشم خوشحال کننده باشه آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
چش_مشکی عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7732 من تردید داشتمتاپیکو دیدم مطمئن شدم ی نشونس اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 4501 اسی جان التماس دعا دعا کن جواب ازمایشم خوشحال کننده باشه انشاالله عزیزم ❤️ بهترین ها برات رقم بخورهالهی آمین ❤️🙏 میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 4501 من تردید داشتمتاپیکو دیدم مطمئن شدم ی نشونس چه نشونه ای عزیزم میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 4501 برای منم دعا کن با افسر قبول بشم.من یک مرتبه میخونم قبول باشه عزیزم ❤️ انشاالله حاجت روا میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 انشاالله عزیزم ❤️ بهترین ها برات رقم بخورهالهی آمین ❤️🙏 انشاءالله عزیزم حاجتروا بشی آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
چش_مشکی عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7732 چه نشونه ای عزیزم میدونید چن روزه هی میگفتم چ ختمی بردارم بین سوره فتح ی سوره دیگع مونده بودم ....تا تاپیک شمارو دیدم اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 4501 میدونید چن روزه هی میگفتم چ ختمی بردارم بین سوره فتح ی سوره دیگع مونده بودم ....تا تاپیک شمارو دیدم انشاالله که خیره گلی ببین ختم مجربش چهل و یک روزه از روز شنبه باید شروع کنی روزی یک مرتبه بعدش هم سوره نصر بخونی ختم دیگش هم روزی پنج بار جمعه ها یازده بار الان عکسش رو هم میدم میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22075 منم یکی میخونم ب نیت بارداریملطفا برای بارداریم دعا کنین همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
چش_مشکی عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7732 انشاالله که خیره گلی ببین ختم مجربش چهل و یک روزه از روز شنبه باید شروع کنی روزی یک مرتبه بعدش هم سو ... دورت بگردم ممنونتم اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂