2777
2789
عنوان

چرا مامانم پیگیر درسام نیست💔🥀

135 بازدید | 15 پست

پشت کنکوریم اما اصلا نمیپرسه درس میخونم یا نه چیکار میکنم، چیکار نمیکنم🚶‍♀️💔🚶‍♀️💔🚶‍♀️فقط میدونه مشاور دارم بهم برنامه میده اما نتایج آزمونام اینا هیچی نمیپرسه بنظرتون چرا؟براش مهم نیست؟ 

چه خوب کاش منم مثل مادرت بودم.

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم خوبه قدر نمی دونی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چرا باید بپرسه از وقتی ازدواج کردم حالا فعلا مامان هم نشدم فهمیدم چقدر فشار رو خانوماس خودت ازدواج کنی میفهمی مامانت انقدر دغدغه داره که دیگه‌ نتایج ازمونای تو ام بخواد بپرسه میشه گوز با گوز

بهتر 

اگر سوال پیچ ات کنه الکی استرس میگیری 

الانم حساس شدی بخون درسات رو فقط

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

برای اینکه استرس نگیری

دختر منم یازدهمه 

هیچی ازش نمی پرسم اما با مشاورش در ارتباطم و از کلیات و چند و چون درس خوندنش مطلعم

چند سالی هست که برای پرسیدن درسهاش مدرسه نمیرم و همش شاکیه مامان دوستام هر هفته میان معلم ها رو می بینند

اتفاقا من خیلی حساسم و نمی خوام بدونه حساسم تا استرس منو نداشته باشه

مامانتو بفرس اینور

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

برای ما نمیدونستن کلاس چندمیم🤣

ولی تجربه ام با توجه به تاپیک های دخترانمان همسن شما میگه خیلی ام بهتره این جوری فشار روحی روی شما نیس 

دیروز دختر۱۵ساله تاپیک زده بود موهاش ریزش گرفته بخاطر درس انقدر ناراحت شدم واسه ش بچه تو این سن چرا باید آنقدر استرس درس رو داشته باشه ما خوندیم چیشد به کجا رسیدیم!

چرااا؟😐مگه شما مادرید؟

اره من مادر یه دانش اموز کلاس هفتمی ام 

انقدر برا درس خوندن دخترم و نمراتش استرس دارم که به دخترم هم منتقل شده 

دلم میخواد بهترین باشه ولی تلاشش کمه و من فقط شور میزنم باید مرتب یاداوری کنم که امتحان داری و درس داری

اگه مثل مادر شما بودم خیلی بهتر بود و هم خودم اذیت نمیشدم و هم دخترم نیاز به گوشزد من برا درس خوندن نداشت

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره من مادر یه دانش اموز کلاس هفتمی ام انقدر برا درس خوندن دخترم و نمراتش استرس دارم که به دخترم هم ...

نه عزیزم اشتباه فکر نکید منم  دبستان و راهنمایی و دبیرستان مامانم مثل شما بود الان 21 سالمه پشت کنکوریم  برام عجیبه که رفتار مامانم تغییر کرده برای همین پرسیدم🤦🏻‍♀️💔