2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

تو تاپیکم هست . مامانم مریض شده بیمارستانه اصلا حالش خوب نبود امروز رفتم دیدمش اصلا بیدار نشد هرچی صدا زدم هرچی تکون دادم اصلا حرفم نزد دستاشو گرفته بودم فقط گریه میکردم غذا نمیتونه بخوره لوله از بینی رد کردن به معده اونجوری غذا میخوره من تنها با یه داداش معتاد و مدرسه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

تو تاپیکم هست . مامانم مریض شده بیمارستانه اصلا حالش خوب نبود امروز رفتم دیدمش اصلا بیدار نشد هرچی ص ...

عزیزم انشاءالله خدا شفاش بده دختر منم بیمارستان 11ماهشه آوردنش ای سی یو 

عزیزم انشاءالله خدا شفاش بده دختر منم بیمارستان 11ماهشه آوردنش ای سی یو

انشاالله حالشون زود خوب بشه خیلی سخته 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من25سالمه

امیدوارم دخترت زود خوب بشه