2777
2789
عنوان

یه گند بزرگی زدم 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 59 پست
چه جالبی توووووو عزیزم هم دلت نیومده جهیزیه تو بشکنی هم میخوای وزنت رو به ۵۴ برسونی هم میخوای طلا ...

رفتی تهه تاپیکاشو دراوردیاااااااا خخخخخ😉😉😉

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
زنه چی گفت؟؟؟

گفت خانم دیوونه شدی من باشوهر تو چکاردارم منم گفتم اووووووس واست اعتبار پولی میفرستاده گفت چییییییی 🤐🤐🤐🤐🤐منم گفتم عشقم واسه تو من نمیخوامش دارم میرم طلاق بگیرم گفت خدا شفات بده 😂😂😂😂

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت خانم دیوونه شدی من باشوهر تو چکاردارم منم گفتم اووووووس واست اعتبار پولی میفرستاده گفت چییییییی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای دلم آخخخخخ

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
آخه گفته بودی خیلی وقته خیانت می‌کرده . و میدونستی .  چمیدونم خداروشکر که همش رو اشتباه میکردی

نه اون خیانت هارو که اعتراف کرد 😂😂😂

وای منم دیشب ی گند زدم😑دیدم شوهرم قلیون آورده خونه تا رفت بیرون با چکش زدم خوردش کردن بعد اومد دید گفت درسته  مال خودم بودولی بخاطر اینکه تو دوست نداشتی داده بودم ب دوستم فردا میخواست ببرتش حالا بهش چی بگم؟؟؟😯😯😯

بعدم هرتیکشو بلند میکرد کلی میخندید😐😂میگفت آبرومو بردی😆😂😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

منم از گند زدنم بگم دوبار بود

منم يه شماره مشكوك ديدم اونً موقعا تلگ رام اينا نبود

زنگ زدم يه اقاهه گوشيو برداشت و قطع كردم بعدها فهميدم راننده وانت بوده

حالا از اونور زنه اون مشكوك ميشه زنگ ميزنه من گوشيو جواب دادم قطع كرد .از پنج دقيقه بعدش تا يه هفته بعدش پدر منو دراورد 

اول فحش و نفرين بعد التماس كه من پنج تا بچه دارم چي بينتون بوده و دست از شوهرم بردار منم هي قسم و ايه و ارومش ميكردم كه شوهرم شار ژ گوشيش تموم شده بوده با موبايل من زنگ زده

اونم ميگفت بايد بگي شوهرت كيه كه من باور كنم

از اينور ابروي شوهرم و من پيش شوهرم ميرفت از ترسم همش گوشيم خاموش بود😂😂😂اخر زنه بيخيال شد😂😂😂😂

اینو باید توی تاپیک سوتی های غیر قابل بخشش مینوشتی حیف که ترکید ببخشید دوستم من خیلی خندیدم ولی بعد ...

تازه به مادر بدبختم زنگ زدم برو واسم خونه بگیر  باجهیزیه میام 😂😂😂😂

منم از گند زدنم بگم دوبار بود منم يه شماره مشكوك ديدم اونً موقعا تلگ رام اينا نبود زنگ زدم يه ا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا اشکم درومد چرررا آخه

راننده وانتتتتت😂😂😂😂😂😂😂😂

تازه به مادر بدبختم زنگ زدم برو واسم خونه بگیر  باجهیزیه میام 😂😂😂😂

😂😂😂واى زودى شلوغش كردى

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏