2821
2789
عنوان

بیمه درمانی

371 بازدید | 21 پست

من هیچ بیمه درمانی ندارم غیر بیمه سلامت!!

غیر از بیمه تامین اجتماعی چه بیمه های دیگه ای میتونم خودم و همسرم بیمه کنم که هزینه های درمان و پرداخت کنه؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...

دقیقا منم همین سوال رو داشتم . منو شوهرمم فقط دفترچه بیمه سلامت داریم . شنیدم که گفتن دیگه باطل شده و هیچ جا قبولش نمیکنن😕😲

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چراتامین اجتماعی نه

آخه تامین اجتماعی اونای که آزاد خودشون بیمه کردن میگن تعرفه پرداختی ما خیلی بیشتر از اونایی هست که بیمه از طرف شرکت یا سازمانی هستن

خدایا امیدم فقط تویی...
آخه تامین اجتماعی اونای که آزاد خودشون بیمه کردن میگن تعرفه پرداختی ما خیلی بیشتر از اونایی هست که ب ...

اره خب ازاد همینه،اما ب غیر از بیمه سلامت فک نمیکنم بتونین از بیمه دیگه ای استفاده کنین،البته متاسفانه بیمه سلامتم میخان جمع کنن

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
آخه تامین اجتماعی اونای که آزاد خودشون بیمه کردن میگن تعرفه پرداختی ما خیلی بیشتر از اونایی هست که ب ...

ماهم ازاد پرداخت میکنیم . سه ماه ۵۱۸ تومن  . بیمه تامین اجتماعی هر ماه نفری ۴۰  هزار تومن باید اضافه تر پرداخت کنیم 😯 ینی سه ماهی ۷۰۰ و خرده ای 😯

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
اره خب ازاد همینه،اما ب غیر از بیمه سلامت فک نمیکنم بتونین از بیمه دیگه ای استفاده کنین،البته متاسفا ...

بیمه سلامتم الان خیلی تفاوتی با آزاد نداره، خیلی جاها هم باهاش قرار داد نداره

خدایا امیدم فقط تویی...
دقیقا منم همین سوال رو داشتم . منو شوهرمم فقط دفترچه بیمه سلامت داریم . شنیدم که گفتن دیگه باطل شده ...

درست شنیدی چون خیلی جاها الان حسابش نمیکنن، الان بیمه سلامتی که روحانی روش خیلی مانور داد من رو دفترچم نمیبینم و هزینه ها سرسام آوره

خدایا امیدم فقط تویی...
تو همین نی نی سایت یکی از بچه ها گفت نفری دویست و پنجاه تومن برای یکساله  که جاهای خصوصی هم قب ...

یعنی نفری یه ۲۵۰میدی برای یک سال یا نفری ماهی ۲۵۰تومن؟

خدایا امیدم فقط تویی...
اره خب ازاد همینه،اما ب غیر از بیمه سلامت فک نمیکنم بتونین از بیمه دیگه ای استفاده کنین،البته متاسفا ...

راستی پس این بیمه های توسعه دانا البرز آزاد بیمه نمیکنن که جاهای خصوصی هم قبول کنه؟

خدایا امیدم فقط تویی...
سالی دویست و پنجاه  ولی مثل تامين اجتماعی بازنشستگی نداره فقط درمانيه

ممنون

یه سرچ بزنم ببینم چطوریه

اون تاپیکی کهراینجوری گفتن چی بود که برم نظر بچه ها بخونم؟

خدایا امیدم فقط تویی...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز