2777
2789
عاها حس شیشمم ۲ ثانیه خراب شد شرمنده🤣😔💗اون میاد جلو برا اشتی

الان این دلداری😔😭🤣

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

اصلا پسرم قربانی حرفهای اینا شد😓

🥺واقعا سخته ،انشالله پسرتونم  حالشون بهتر میشه

،،تنها چیزی که حالشونو خوب میکنه،اینه به کارشون

آبان خیلی تمرکز کنن،،خدا رو چه دیدین شاید در آینده

عاشق کسی شد که زندگیش حتی بهتر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نن😂😭🎀

کاش😂😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

نن😂😭🎀

منم نامزد میخاممممم کاش امروز به جای این ادم اونی که میخاستمش پیشنهاد میداد چی میشد خب🥲🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

کاش😂😘😘

من حس نیستم ولی به دلم اومد اون اشتی میکنه🥺

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

من حس نیستم ولی به دلم اومد اون اشتی میکنه🥺

ایشالله همینه چون برنامه دارم از فردا شروع کنم به حرص دادنش😘😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی بیا خودم نامزدت شم😂🥲💔

🤣🥲❤️