2777
2789
عنوان

عکس ناخن 📷🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 35 پست
یا ابوالفضل 😂😂😂 مبارکه ولی خط وخش نمیندازه 😂😂

چرا بابا سیصد بار خودمو زخمو زیلی کردم ولی خب تمرینی بود دیگه🤣🤣

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استادانه وزیبا

قربون شما😍

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

سلام، خسته نباشیدسوالی درباره نقاشی دیجیتالی داشتم، میتونم بهتون درخواست بدم؟

سلام ممنون 

بله دوست عزیز حتما🌹

سلام گلم خوبی ؟ 

میگم ی سوال داشتم ، اگه لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون میشم واقعا . 

میدونید چجوری توی paypal حساب باز کنم ؟ 

منم دوست دارم درامد دلاری داشته باشم اما کسی درست توضیح نمیده . 

واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید منو 🙏🏻

هستی گلی یا تعلیق شدی؟

@niniyar  

سلام نی نی یار محترم وقتتون بخیر💕

ببخشید این کاربر تعلیق شده؟

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

سلام گلم خوبی ؟ میگم ی سوال داشتم ، اگه لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون میشم واقعا . میدونید چجوری توی ...

عزیزم شرایطش توی سایت ایرانی کارت هستش. البته تو سایت های دیگه هم باید باشه ولی چون خودم از اونجا خرید کردم پیشنهاد میدم. یه مبلغی رو با چنتا مدارک مثل پاسپورت و کارت ملی ازت میگیرن خودشون برات درست میکنن، بعدش بهت یه وی پی اس میدن که با اون پی پالت رو چک کنی که مسدود نشه حسابت البته اونم باید هر چند وقت یبار شارژ کنی💙💙

کجایی تو دختر خیلی وقته پیدات نیستایم کنکورم کلی سراغتو میگرفتم بدون اینکه اکانت داشته باشم کلییی بر ...

سلام عزیزم. چقد خوشحال شدم با پیامت امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشی😍❣️

عزیزم شرایطش توی سایت ایرانی کارت هستش. البته تو سایت های دیگه هم باید باشه ولی چون خودم از اونجا خر ...

مرسی واقعا لطف کردید جدی میگم 😍 .بعد باید هر ماه هزینه بدم؟ 

چقدره ؟

انگار باید به دلار پولی بدیم نه ؟ ( برای اینکه وی پی اس بدن )