2777
2789
عنوان

عکس ناخن 📷🖤

1020 بازدید | 35 پست

خیلییی خوشگل شد 🥹 خسته نباشم🤣

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ناخن خودته

نه عزیزم کاشته

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اینم یه سبکه 

هرچند سلیقه من نیست 

مبارکت باشه امیدوارم خودت دوسش داشته باشی

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

وایب رمال و جادوگر میده

خوبه همینو میخواستم🤣

اینم یه سبکه هرچند سلیقه من نیست مبارکت باشه امیدوارم خودت دوسش داشته باشی

مرسی 😁❤❤چون دارم یاد میگیرم طرحای بلند انتخاب میکنم عاشقشمممم

وای خدا....بااین ناخن ها چجوری میخاد کارای شخصیشو بکنه

ب راحتی

مرسی 😁❤❤چون دارم یاد میگیرم طرحای بلند انتخاب میکنم عاشقشمممم

اره برای تنوع همه چیزو میشه امتحان کرد 

من هیچوقت بجز مربعی کوتاه تنوع ندادم🙈😅

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

اره برای تنوع همه چیزو میشه امتحان کرد من هیچوقت بجز مربعی کوتاه تنوع ندادم🙈😅

منم خیلی دوس دارم دفعه قبل کوتاه زدم تو تاپیک قبلیم هس

ولی بعد این مربعی کوتاه میزنم حتما😁

این از اون یکی خوشگلتره

خییییلی🖤