2777
2789
عنوان

سگم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریض که نیستبا دستکش مشکل ندارم فقط بعدش دیگه همش میچسبه بهم😬

عیب ندارن نازش کن گناه داره دوست داره 🥺🤌🏻میتونی لباس جدا ببری و بپوشی وقتی بهت نزدیک میشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من ندیدم سگ گریه کنه. ولی غمگین باشه کاملا از چهره اش مشخصه.یه سگ دارم بچه هاش بعد از تولد فوت شدن. ...

به نظر خودمم ناراحته چون یه تایم کوتاهی مجبوریم ببندیمش با اینکه زنجیرش هم بلنده ولی هیچوقت اینجوری غمگین نبوده

کاربری دست دو نفره :)
چشم من که واقعا دوسش دارم سعی میکنم با دست نازش کنم

چشمت بی بلا عزیزم میدونم آدم میترسه اولش ولی وقتی عادت کنی دیگه برات عادی میشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بیشتر بهش محبت کن نازش کن فکر نکنه اسیره اینا هم احساس دارن بمیرم براش

نه اینطوری نیست که محبت نکنیم بهش

خودم خیلی سعی میکنم محبت کنم و بازی کنم باهاش . برادرمم هر وقت میاد کلی نوازشش می‌کنه

کاربری دست دو نفره :)
به نظرم آب چشمش نبود بازم نمی‌دونم خیلی ناراحتم واسشچون کلا از حیوانات میترسم ولی محبت این بدجور تو ...

مشخصه قلب مهربونی داری ترستم درک میکنم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️