2789
عنوان

سگم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریض که نیستبا دستکش مشکل ندارم فقط بعدش دیگه همش میچسبه بهم😬

عیب ندارن نازش کن گناه داره دوست داره 🥺🤌🏻میتونی لباس جدا ببری و بپوشی وقتی بهت نزدیک میشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من ندیدم سگ گریه کنه. ولی غمگین باشه کاملا از چهره اش مشخصه.یه سگ دارم بچه هاش بعد از تولد فوت شدن. ...

به نظر خودمم ناراحته چون یه تایم کوتاهی مجبوریم ببندیمش با اینکه زنجیرش هم بلنده ولی هیچوقت اینجوری غمگین نبوده

کاربری دست دو نفره :)
ایقدری ک این سگ عزت و احترام داره من داشتم الان خیلی خوب بود

چرا گل به خودی میزنی؟ 😂

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

چشم من که واقعا دوسش دارم سعی میکنم با دست نازش کنم

چشمت بی بلا عزیزم میدونم آدم میترسه اولش ولی وقتی عادت کنی دیگه برات عادی میشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بیشتر بهش محبت کن نازش کن فکر نکنه اسیره اینا هم احساس دارن بمیرم براش

نه اینطوری نیست که محبت نکنیم بهش

خودم خیلی سعی میکنم محبت کنم و بازی کنم باهاش . برادرمم هر وقت میاد کلی نوازشش می‌کنه

کاربری دست دو نفره :)
نه اینطوری نیست که محبت نکنیم بهشخودم خیلی سعی میکنم محبت کنم و بازی کنم باهاش . برادرمم هر وقت میاد ...

کار خوبی میکنین الهی بگردم شاید سرماخوردگی باشه دلیل اشک چشماش

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

به نظرم آب چشمش نبود بازم نمی‌دونم خیلی ناراحتم واسشچون کلا از حیوانات میترسم ولی محبت این بدجور تو ...

مشخصه قلب مهربونی داری ترستم درک میکنم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️