2821
2789
عنوان

تصادف کردم

145 بازدید | 11 پست

من خریت محض کردم دارم سکته میکنم از بس بخودم فشار اوردم حرص میخورم ماشین شوهرم خراب بود برداشتم بردم برای اولین بار تنهایی کوبوندم ای ور اونور بدرک اونا خرج مهمی برنداش الان شوهرم خیلی عصبیه میگ ماشین خراب بود رفتی بدترش کردی خیلی خرج برداشته الان خدا چیکار کنم اروم شم دلم‌میخاد بمیرم از دست این دستپا چلفتگیم من چقدر بی عرضم اخه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاریه که شده، از اشتباهت درس بگیر😅

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صدقه بده شوهرت به جای خرج دعا کنه بلایی سرت نیومده.دور از جونت دیروز دوست صمیمی پسرم با یه تصادف درج ...

شبو‌نتونستم بخابم از بس خرص خوردم کاش میمردم اون لحضه ماشین لامصبو‌ برنمیداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای سرتاز یکی قرض بگیر درستش کن بعدا بهشون برگردونید

داره شوهرم نیتزی نیس بگیره از کسی خریدو‌فروش‌ماشین میکنه این ماشینم برای فروش خریده بود اقلا تقصیر من نبود از اول خراب بود منتها شوهرم بلد بود چطوری برونه اونو‌ک خرجش زیاد نشه من ریدم توش با خنگ بازیام الانم میگ نزدیک۳۰ تومن ضرر کردم با این کارت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داره شوهرم نیتزی نیس بگیره از کسی خریدو‌فروش‌ماشین میکنه این ماشینم برای فروش خریده بود اقلا تقصیر م ...

اصلا اشتباهی نوشتم اقلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاریه که شده، از اشتباهت درس بگیر😅

اخ چطوری درس بگیرم علاقه دارم به رانندگی از بچگی منظر شدم بشم۱۸سالگی روز ک ۱۸سالم شد درجا ثبت نام کردم گواهینامه گرفتم شوهرم بهم اجازه نداد ماشین برونم یکساله ک‌گ‌اهینامه دارم بدون اینک ازش استفاده بکنم یعنی دیگ‌از من راننده در میاد این همه کوبیدم خاک تو سرم چقد خنگم من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخ چطوری درس بگیرم علاقه دارم به رانندگی از بچگی منظر شدم بشم۱۸سالگی روز ک ۱۸سالم شد درجا ثبت نام کر ...

درسش اینه که دفعه ی بعد بی گدار به اب نزنی و با احتیاط و فکرشده عمل کنی

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

درسش اینه که دفعه ی بعد بی گدار به اب نزنی و با احتیاط و فکرشده عمل کنی

چقدر این درس گرون تموم شد واسم🥹😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته