2777
2789
عنوان

کسی میدونه....

142 بازدید | 16 پست

میخوام خودم کنسرو ذرت درست کنم ذرت تازه گرفتم چجوری میشه درس کرد دونه هاشو چجوری جدا کنم ممنون میشم کمک کنید

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذرت رو هر چی بیشتر بپزی سفت تر میشه انگار . من یکسال خودم درست کردم خوب نشد سفت بود . دیگه هر سال از هایپر دون شده آماده میگیرم عالی هست

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بانمک و یه مقدار شکر بذار بپزه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ذرت و باید توی زودپز آبپز کنید چون خییلی دیر میپزه

نه اصلا بدون زودپز راحت پختش، در عوض اگه بدون ابپز فریز بشه پختش واویلا میشه بعد عین سنگه خیلی دیرپز میشه

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

واییییییی زودپز نه.فقط یه ربع آب پز کن میپزه.بعد از اون هر چی بیشتر بمونه دوباره سفت میشه.در ضمن من یه بلالی خریدم  یکم با  معمولیا فرق داره.تپلی و نرمه.میگن مکزیکیه.خیلی خوب و اب داره.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

من هر شب میپزم.ولی برا فریزر تا حالا نزاشتم.همون جوری درسته میپزم بعد کره و اویشن میزنم روش.خیلی خوشمزست.

پاشم برم پزم       

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

اول توووی زود پز حسابی بپزش. نمک نزن خرد میشه.

بعد چاقو رو از بالای ذرت به صورت عمودی محکم بکش پایین. ردیف ردیف همش درمیاد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.