gogoli_magoli مدیر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8407 عنوان لطفا کمک | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست سلام من خیلی مضطرب و استرسی هستم و زود عصبی میشم دمنوش و چیزی که گیاهی باشه و واقعا آدمو آروم کنه میشناسید؟ قرص خیلی عوارض داره شنیدم که گیاهی بهتره 1403/09/04 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3488 بچه هامو کسی نیست نگه داره برم ورزش هیچکسو واسه درددل ندارم خانوادم که تاحرف بزنم میگن خودت خواستی م ... ببین ،باید خودت خودتو نجات بدی ،شده بچه هات خوابن ،برو نیم ساعت حالت قدم زدن سریع همین که تنهایی باعث میشه بدتر بشیخانوما لازم دارن حرف بزنن تا تخلیه بشن
sahar۷۵۲۷ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 716 بچه هامو کسی نیست نگه داره برم ورزش هیچکسو واسه درددل ندارم خانوادم که تاحرف بزنم میگن خودت خواستی م ... بیا پیش من درددل کن چه اشکال داره کاش آدما با هم یه کم مهربون بودن هرموقع دلت گرفت درخواست بده با من حرف بزن ☺️
gogoli_magoli مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8407 برو توی حیاط یا بالکن یا دم پنجره چندتا نفس عمیق بکش بگو چقد آروم شدم خیلی بهتر شدم خدایا شکرت بخدا ... منم شنیدم که کلمات تاثیر میذاره روی آدم
gogoli_magoli مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8407 ببین ،باید خودت خودتو نجات بدی ،شده بچه هات خوابن ،برو نیم ساعت حالت قدم زدن سریع همین که تنهایی باع ... بله درسته
gogoli_magoli مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8407 بیا پیش من درددل کن چه اشکال داره کاش آدما با هم یه کم مهربون بودن هرموقع دلت گرفت درخواست بده با من ... فداتشم ممنونم ازت🌺
sahar۷۵۲۷ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 716 فداتشم ممنونم ازت🌺 خواهش میکنم بعضی وقتا زنا هیچی نمیخوان بجز یه گوش واسه شنیده شدن همین هروقت دوس داشتی من هستم فقط سر بچه هات داد نزن نزار خاطره های بدی ازت داشته باشن اونا که گناهی ندارن
gogoli_magoli مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8407 خواهش میکنم بعضی وقتا زنا هیچی نمیخوان بجز یه گوش واسه شنیده شدن همین هروقت دوس داشتی من هستم فقط سر ... خودمم عذاب وجدان میگیرم وقتی داد میزنم اما اون لحظه حالیم نمیشه
sahar۷۵۲۷ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 716 خودمم عذاب وجدان میگیرم وقتی داد میزنم اما اون لحظه حالیم نمیشه کاری که گفتمو انجام بده نفس عمیق جلو پنجره توی هوای آزاد بگو خدایا شکرت چقد آروم شدم بعد یه لیوان آب بخور
gogoli_magoli مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8407 کاری که گفتمو انجام بده نفس عمیق جلو پنجره توی هوای آزاد بگو خدایا شکرت چقد آروم شدم بعد یه لیوان آب ... چشم حتما . ممنونم ازت🌺