2777
2789
عنوان

زایمان

73 بازدید | 10 پست

خانما یه نفر هست تو کار طب سنتی ما بهش پیام دادیم و سوالایی پرسیدیم ایشونم جواب داده بعدش گفته میتونم ماما همراهیتو قبول کنم ما بهش جواب ندادیم به نظرتون میشه بهش اعتماد کرد؟ ماما همراه خوبی ازش در میاد؟ از کجا بفهمم کارش چطوره؟

ماماست؟ روز زایمان میگن زعفرون گلاب بخوری زودتر میاد اون چیا گفت

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

ماماست؟ روز زایمان میگن زعفرون گلاب بخوری زودتر میاد اون چیا گفت

نمیدونم والا چیکاره ست

من بی تجربه هستم چیزی ازش نپرسیدم 

باید مامایی خونده باشه؟

طب سنتی تنها که ماماهمراهی نمیتونه بکنه نه؟

من هنوز ۲۲ هفته ام عزیزم هنوز زوده برای مسائل مربوط به زایمان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم والا چیکاره ستمن بی تجربه هستم چیزی ازش نپرسیدم باید مامایی خونده باشه؟طب سنتی تنها که ماماه ...

فکر نکنم بیمارستان قبول کنه 

حتی بعضی بیمارستان ها فقط از ماما خودشون باید استفاده کرد 

نه ی طب سنتی بزارن بیاد تو اتاق زایشگاه 

نمیدونم والا چیکاره ستمن بی تجربه هستم چیزی ازش نپرسیدم باید مامایی خونده باشه؟طب سنتی تنها که ماماه ...

هنوز زوده برای این فکر ها 

تا سی هفته استراحت کن و به سلامتی بچه فکر کن و بزار رشد کنه 

بعد کم کم از بیمارستان که میخوای بری پرس و جو کن

هنوز زوده برای این فکر ها تا سی هفته استراحت کن و به سلامتی بچه فکر کن و بزار رشد کنه بعد کم کم از ب ...

اخه من برای تغذیه و ورزش هایی که الان باید انجام بدم هم نیاز دارم کسی کمکم کنه خودم نمیدونم باید چیکار کنم

میگن ورزشو از پنج ماه شرو کنید من پنج ماهم گذشته

ماما همراه از الان میتونه تو این چیزا کمکم کنه

اره خب ماماها کارت دارن فکر کنم 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره