2777
2789
عنوان

یعنی چاقال چیه

1221 بازدید | 25 پست

امروز صبحی تنها رفته بودم بیرون برگشتنی نزدیک خونه ک شدم به شوهرم زنگ زدم بیدار شه بره سرکار نزدیک خونم شدم مثلا سر کوچه بودم شوهرم که میخواست بره  سرکار رو دیدم شوهرم اومد منو بوسید خداحافظی کرد رفت 😐نزدیک در خونمون دوتا دختر هم سنم واستاده بودن حرف میزدن حرفاشون رو ناخواسته شنیدم گفت شوهرش اون بود بعد اومدن از کنارم رد شدن متلکی بهم گفتن چاقال 

من چاق نیستم خوش هیکلم اندامم خیلی قشنگه 

اصلا دوتا دختر ب من بدبخت ک دارم رد میشم چیکار دارن بهم متلک میگن  چاقال . 

اعصابم خورد شد

چاقال یعنی چی ؟؟زیادی مشکوک بودن دخترای همین کوچه خودمونم هستن یه دو یا سه تا ساختمون پایین تر

چاقال فحشه به معنی چاق نیست

ااا معنیش ویه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااا معنیش ویه

چیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ای بدبختی من که تا همین الان فکر میکردم چاقال یعنی چاق یا چقاله بادوم

دقیقن من بدبخت همش حرص میخوردم من ک چاق نیستم 

ناراحت بودم نکنه چاقم نمیفهمم 😂🤦🏻‍♀️

مردم روانی ان خود در گیرن اخه تو خیابونی یکی داره راه میره چرا بهش چنین حرف زشتی میزنی 🤦🏻‍♀️

خب اصلا به تو نمی خوره به مردا می گن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا