2777
2789
عنوان

باردارم

127 بازدید | 8 پست

سلام..من دو سه ماهی میشه که پریودی هام به هم ریخته یعنی همیشه ۷ روز بودم الان ی ماه دو روز ی ماه سه روزم و‌‌‌.. علاوه بر اون حالت تهوع صبحگاهی شدید و ویار دارم

هرچی تست از هر مارکی میذارم مثبت میشه ولی هرماه پریود میشم چندبار آز دادم منفی بوده سونو رفتم منفی بوده ولی شکمم بزرگ شده دقیقا مثل شکم بارداری کیست و فیبروم و... هم ندارم..پیش مامای خانگی که قدیمی هست هم رفتم و گفته سه ماهه بارداری

این رو هم بگم که من پارسال هم باردار بودم و اطلاع نداشتم و آزمایش و سونو میدادم منفی بود ولی ی روز با درد شدید شکم و کمر بیمارستان رفتم که اونجا یه جنین ۱۰ هفته سقط کردم یعنی تا چندروز قبلش اصلا هیچ سونو و آزمایشی نشون نمیداد

الان میخام بدونم کسی بوده اینجوری باشه و چیزی معلوم نشه

مگه میشه همچین چیزی؟ 

استانای جنوب شرقین؟

زمان بارداری فورا تیتر بتا میره بالا

بعدم سونوگرافی بالا شیش  هفته ضربان قلبشم نشون میده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا مادرشوهرم تعریف می‌کرد تا 4 ماهگی پریود می‌شده نه مثل همیشه ولی خب می‌شده ولی باردار بوده یا اینجا شنیدم و دیدم که بعضی ها میگن ولی خب تو سونو حتما باید معلوم بشه چون حتی ساک بارداری توش مشخصه چه برسه به جنین

مگه میشه تو آزمایش مشخص نشه ولی یکی ببینه بگه بارداری؟

توروخدا یچیزی بگید ک بگنجه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !