2777
2789
عنوان

ادمای کله گنده

567 بازدید | 28 پست

خیلی واقعا دوس دارم یه مرد حالا اگرم سن بالاباشه ولی موقعیتش عالی باشه و کله گنده باشه عاشقم بشه

چرا واقعا شانس ندارم

ادمای کله گنده و اونایی که موقعیتشون عالیه چحوری عاشق یه دختر میشن اخه

وای از اطلاح کله گنده خندم گرفت😂😂😂

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه.خدایا شکرت در دوره ای زیستم و نفس کشیدم که رهبرم امام شهید سید علی حسینی خامنه ای بود، تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای رهبر کشور دوستمون زیاد بود که همون روز همراهشون پرکشد و این بار با خون و خانواده با مردم ایران همدردی کرد. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد متین سلطان خواه افتادم،اونم کله گنده بود دختره رو چطور کشتن

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

کله گله یعنی چه شغلی

هرچی که فکر بکنی حالا میتونه طرف یه کارخونه دار پرنفوذ باشه یا یه شغل سیاسی یا خلافکار.... کلهم اینا پیش اذهان عمومی در دسته کله گنده به حساب میان

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه.خدایا شکرت در دوره ای زیستم و نفس کشیدم که رهبرم امام شهید سید علی حسینی خامنه ای بود، تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای رهبر کشور دوستمون زیاد بود که همون روز همراهشون پرکشد و این بار با خون و خانواده با مردم ایران همدردی کرد. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد