2789
اومدی میگی اینا میخان ی مرد براشون مثبت 18 بذاره بنظرت چیه؟

غیر اینه؟!دقیقااا همین بود خودشونم گفتن بخون اصا الان بشما چ وکیل مدافعی

بیخیال بابا برم ب زندگیم برسم شمام تو جهل خودتون بمونید

بابای🚶😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

😂😂😂😂😂😂ولی کاری ندارم ۴ تا جوک بیشتر توش نیست😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا🤣🤣🤣

عاقا الان رفتم دوباره چک کردم فقط 3 تا جوک بود ...دو تاش تصویری بود (عکس ) یکیش هم تایپی بود ...

اگه میخوای ، ما سر این مسئله دعوا کنیم هان ؟🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاربران عزیزی که از تگ نی نی یار ناراحت بودن اگه تو خونه پماد سوختگی ندارید زینک پیشنهاد میکنم😂

بابا بیا این کَنه هارو از من بکن میگن چرا نزاشتین جک۱۸+بگ چرا بقیه رو متوجه کردید طرف اقاس

😂😂

ببین اونی که میره شخم میزنه تا ببینه چیه خود شما هستید.، تا شب هم تو‌این تاپیک می موندم متوجه نمیشدم ...

بله از اولم مشکوک بود اصلآ واژه مثبت ۱۸ دیدم فهمیدم مرده رفتم پروفایلش مطمئن شدم 

از اول گفتن حرفو بنداز زمین صاحبش خودش برمیداره چرا اینقدر ۱۰۰۰درجه سوختی خدا عالمه

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

عاقا الان رفتم دوباره چک کردم فقط 3 تا جوک بود ...دو تاش تصویری بود (عکس ) یکیش هم تایپی بود ...اگه ...

بنده خدا دود شد رفت😂😂😂🤣🤣🤣

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بله از اولم مشکوک بود اصلآ واژه مثبت ۱۸ دیدم فهمیدم مرده رفتم پروفایلش مطمئن شدم از اول گفتن حرفو بن ...

مشکوووککککک😂😂😂😂😂

جون زده مثبت ۱۸

نترس الان دیگه ی کودک هم میدونه اینجا نباید از این حرفا زد

چون امثال شما درجا میاد نابوش میکنه

😂😂😂😂

بچرخ ببین بازم مورد پیدا میکنی 

🤣🤣🤣

خودشیرین سایت🤣🤣🤣🤣🤣

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

کاربران عزیزی که از تگ نی نی یار ناراحت بودن اگه تو خونه پماد سوختگی ندارید زینک پیشنهاد میکنم😂

عزیزم میتونستی خیلی ساده و مودبانه بگی عذر میخوای بابت کارت 

ولی هنوزم در تلاشی با این ادبیات با دیگران مجادله کنی 

عجیبه!

همون «اایزابل» هستم.

عزیزم میتونستی خیلی ساده و مودبانه بگی عذر میخوای بابت کارت ولی هنوزم در تلاشی با این ادبیات با دیگر ...

چیکار کردم که عذر خواهی کنم؟نه توهین کردم نه حرف بدی زدم کاربر اقا گفتن جوک مثبت ۱۸ میخوان منم تگ کردم از صبح تا حالا ریشه مارو خشک کردین توقع معذرت خواهی هم دارین والا این عجیب تره حالا انگار قرار بود تو این تاپیک اورانیوم غنی کنن بنده جلوشو گرفتم عجبا

چیکار کردم که عذر خواهی کنم؟نه توهین کردم نه حرف بدی زدم کاربر اقا گفتن جوک مثبت ۱۸ میخوان منم تگ کر ...

عزیزم تگ شما میتونست باعث بشه کاربری این اقا حذف شه ...حالا به هر حال عذر خواهی هم چیزی از انسان کم نمیکنه منم توقع نداشتم که انقدر عصبی هستید...موفق باشید

همون «اایزابل» هستم.

عزیزم تگ شما میتونست باعث بشه کاربری این اقا حذف شه ...حالا به هر حال عذر خواهی هم چیزی از انسان کم ...

والا اعصاب برام نموند از صبح

فعلا ک اون اقا تعلیق نشدن پس جایی برای نگرانی نیست 

هر کاربر در روز ۶ سهمیه تاپیک داره این ۴۸ نفر ک به من پریدن میرفتن تاپیک میزدن چی میشد اینهمه شلوغش کردن انگار من جنایت کردم

والا اعصاب برام نموند از صبحفعلا ک اون اقا تعلیق نشدن پس جایی برای نگرانی نیست هر کاربر در روز ۶ سه ...

از ظهر ک تو این تاپیک بودم دیگ سایت نیومدم تا الان

یِ لایک اینجا داشتم باز کشیده شدم تواین تاپیک سمی😂

میبینم ک هنوزم بعد ساعتها ول کنت نشدن خدای مـــــن😂😂

بجرات میتونم بگم عجیب ترین تاپیک برام بوده😦

اینک شما ب بقیه فهموندین کاربری برای آقاس و جوک مثبت هجده خواسته (و نینی یارو صدازدین کار درستو انجام دادین و نزاشتین این مسخره بازی ادامه پیدا کنه...) ...شما قصدتون اگاه کردن بوده چرا انقد ب کاربرا برخورده  اخه...

جالبترشم اینه ک نینییار هنوزم پیداش نشده...

@لیاممم چیشد چرا پستتو جواب میدادم چرا حذف کردی💔😐😂

غلط املایی داشتم مجوز ویرایش نداد پاک کردم دوباره نوشتم عزیزم😄

از ظهر ک تو این تاپیک بودم دیگ سایت نیومدم تا الانیِ لایک اینجا داشتم باز کشیده شدم تواین تاپیک سمی� ...

اره بخدا عجب گیری افتادم نی نی سایت نیس نی نی سمه

اره بخدا عجب گیری افتادم نی نی سایت نیس نی نی سمه

ازالان ببعد دیگ هیچ جوابشون نده بزا اونا ادامه بدن ببینن بکجا میرسن تهش😂😂😂😂