2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو تمام عمری که از خدا گرفتم هنوز نتونستم یه جوک بگم ...یکی دوبار خواستم بگم اینقده  بد تعریف کردم که خودم پشیمون میشدم ....نمیدونم چرا 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
تو تمام عمری که از خدا گرفتم هنوز نتونستم یه جوک بگم ...یکی دوبار خواستم بگم اینقده بد تعریف کردم ک ...

کتاب بخون با صدای بلند خیلی خوبه و تأثیر خوبی داره هر جا که بخوای از چیزی تعریف کنی همه بهت توجه میکنن و به حرفات گوش میدن

شعر زیبای من

کتاب بخون با صدای بلند خیلی خوبه و تأثیر خوبی داره هر جا که بخوای از چیزی تعریف کنی همه بهت توجه میک ...

کلا روحیاتم با جوک تعریف کردن منافات داره .برای موارد دیگه مشکلی ندارم ها ..مثلا در مورد مطالب دیگه کامل توضیح میدم و منظور رو میرسونم .اما جوک اصلا نمیتونم جوری بگم که بقیه بخندن ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
کلا روحیاتم با جوک تعریف کردن منافات داره .برای موارد دیگه مشکلی ندارم ها ..مثلا در مورد مطالب دیگه ...

خب منم این مشکلو دارم معمولا فقط میخندم ولی خنداهم خوکیه باعث میشه بقیه هم بخندند  حالا هرکسی یه استعدادی داره

شعر زیبای من

ایشون بلدن@niniyar_5 @niniyar_3

بیخیال جان عزیزت ؟ 

چی گفت مگه 

ای بابا 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

بیخیال جان عزیزت ؟ چی گفت مگه ای بابا

کاربر اقا هستن جوک۱۸+ میخان

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...