2777
2789
عنوان

پدرشوهر

205 بازدید | 4 پست

سلام خانمها من یه پسر ۵ ساله دارم پدرشوهرم زیاد فیلم میفرستع دیشب دیدم یه فیلم فرستاده در مورد اینکه به شوهرتون پیله نکنین سرکار میرن خسته ان ..... وگرنه شما رو حذف میکنه خیلی ناراحت شدم یعنی همینجور فرستاده یا منظوری داشته حس میکنم خواهرشوهرم مطلقه با دو تا بچه یه هفته اومد خونمون این رفته چیزی گفته

ن باو پاک کن وبیخیال

برای دخترکم👧🏻برای قلب پاک دخترم___برای چشمهای زیبای دخترم_برای لبخند روی لب دخترم_سکوت میکنم_مادر برای دستهای کوچک و زیبایت برای بودنم کنارت سکوت میکنم.دخترم ،همه ی وجودم،مونسم،همدمم سکوتم نشانه ی ضعفم دربرابر کسی نیست تواما شبیه من نباش ،،،جسورباش از حقت دفاع کن من توان دوری ازتو رو ندارم بی تو میمیرم دلبندم🥰🧜🏽♀️ماه قشنگم یه روز ک خیلی دیر نیست دستتو میگیرم و برای همیشه ازاینجا میریم دنبال سرنوشتمون جایی ک هیچکس نتونه تو رو ازم جداکنه ...روزی ک تو اونقدر بزرگ وقوی شده باشی ک بتونی روی پاهای زجر کشیدت وایسی قندمامان فندقم یادته کلاس دومت توی فارسی نوشتی اگر بال داشتم مادرم رو دراغوش میگرفتم و ب استرلیا میرفتم مامانی قربون اغوشت بره تمام امیدم برا رهایی دستای نرم و زیبای توعه🧚🏽♀️...قسم ب قطره قطره ی اشکم تا اخرین لحظه ای ک ازم چیزی مونده باشه میجنگم برای لبخندت جزاینکه نباشم وخاکسترباشم..دختر قشنگم توفقط بخند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم نه گله کن نه شکایت یه کلیپ درباره احترام به همسر یا خانم براش بفرست

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره