2777
2789
عنوان

ارامش

192 بازدید | 7 پست

باسلام. من یکساله ازدواج مردم خانواده شوهرم بسیار حساس هستند و ایرادگیر. از طرفی قبلا یک شکست داشتم. همینطور الان در صدد بچدارشدن هستیم ولی هنوز خبری نشده.  بتازگی دچار استرس شدم الانم معده ام میسوزه و ورم کرده بخاطر استرس هنگام خوردن غذا.  برای ارامشم و بی خیال شدنم چه راهکارهایی پیشنهاد میدهید . درضمن دریچه میترال قلبم هم یکم شله. اونم باعث استرس میشه. خواهشا روش یا روشهایی ک باعث ارامش میشه را بهم پیشنهاد بدهید ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . قدم زدن در طبیعت . شنا . خوندن یا گوش دادن به آوای قران . دیدن اقوام و دوستان صمیمی . سفر هرچند کوتاه . مطالعه . کار دستی هنری

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

خوندن سوره یس ، همراه داشتن نادعلی حرز امام رضا( ع) ون یکاد و دعای شش قفل به صورت همزمان واسه حداقل مدت یک ماه تا به دست اومدن نتیجه و اینکه بجز واسه استحمام از خودت دورشون نکنی ، خوندن آیت الکرسی و گوش دادن به تلاوت قرآن ، من با این روش بعد هفت سال اضطراب و استرس خییییلی شدید خدارو شکر درمان شدم و اینکه اخلاقمم خیییلی خوب شده اخلاق اطرافیانمم به طرز عجیبی باهام عالی شده

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

✔️✔️تکنیک مهربانی نسبت به خود:

☸مهربانی نسبت به خود ابزار نیرومندی است که می‌تواند بهزیستی، اعتماد به نفس و آرامش را برای شما به ارمغان آورد.

☸بیشتر افراد به راحتی می‌توانند نسبت به دیگران مهربان باشند اما نمی‌توانند همین محبت را به خودشان داشته باشند!!

☸با لحظاتی توقف کردن در طول روز برای انجام تمرین "مهربانی نسبت به خود" می‌توانید به تدریج این کیفیت را در خودتان افزایش دهید و آن را بخشی از زندگی خود سازید.

🔮روش: در طول روز، به خصوص اوقاتی که تحت فشار و استرس هستید، لحظاتی توقف کنید و مهربانی نسبت به خود را تمرین کنید.

🔮هر گاه متوجه شدید در موقعیت دشواری دچار استرس شده‌اید، توقف کنید.

دستتان را روی قلب بگذاريد یا اگر با این کار راحت هستید خودتان را در آغوش بگیرید.

🔮چند نفس عمیق بکشید.

🔮تصدیق کنید که ناراحتید، عصبانی هستید و... و ببینید آیا می‌توانید آنطور که با دوستی عزیز یا یک کودک با مهربانی رفتار می‌کنید، با خودتان هم مهربان باشید.

🔮چند جملۀ محبت‌آمیز به خودتان بگویید، از تصدیق احساستان آغاز کنید:

«من ناراحتم» یا «بسیار دردناک است» یا «خیلی دارم اذیت می شوم» و...

🔮در ادامه از هر جمله‌ای که مناسب موقعیت‌تان است استفاده کنید.

می‌توانید از این جملات پیشنهادی استفاده کنید یا جملات خودتان را بسازید.

" خودم را با محبت در آغوش می‌گیرم"

"با عشق خودم را آنطور که هستم، می‌پذیرم"

"من لایق آرامش هستم"

"با خودم با مهربانی و عشق رفتار می‌کنم"

"انقدر توانمندم که میتوانم مسایل را حل کنم" و...

🔮سپس کارهای روزمره‌تان را با مهربانی نسبت به خود و پذیرش بدون قید و شرط خود ادامه دهید.

سلام با تایید صحبت دوستان نمازای اول وقت خیلی تأثیر داره برای یادآوری میگم شبا جمعه سوره واقعه باعث میشه نزد مردم محبوب باشین خوب وقتی اونا باشما خوب باشن شما هم در آرامشین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون