2777
2789
عنوان

جوش بدن

430 بازدید | 19 پست

کسی تجربه ای داره برای جوش باسن و کمر!؟خیلی اعتماد ب نفسم کرفه دم نامزدیمم هستش

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره منکمرم و باسنم پر از جوش بود دکتر بهم دو تا دارو داد وای آب زو آتیش حتی یه دونه جوشم نزدم تا حالا برو دکتر حتما 

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

برای کمر اسپری اردن سبوما شنیدم خیلی خوبه

سعی کن چیزای گرم و چرب نخوری و اینکه یه بخشی از جوش باسن برای نشستن زیاد هست اینو هم رعایت کن

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

آره منکمرم و باسنم پر از جوش بود دکتر بهم دو تا دارو داد وای آب زو آتیش حتی یه دونه جوشم نزدم تا حال ...

چی داد؟ ۷ تومن خرج نسخه کردم هیچی ب هیچی

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

اره ژل آکنومیس بزن فقط روی جوش کل پوست نزنی تا ۷ روز میره

جاشون چیکا کنم از قبل مونده

ی روش تضمینی با بار اول هم جواب میگیری ولی هی تکرار کن ک برنگردن

تو حموم با تاید و لیف کمرتو بمال 

تاید فوری جوش کمرو میبره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
جعفری بخر بجوشون ابشو روزی چند بار بزن صاف میشه پوستت تجربه دارم ک میگم طب سنتی بهم گفته

ایشالا خیرببینی

منم درگیرم اگه فوری میخای دکتر بهم شامپو بدن ضد قارچ ایروکس داد و روغن بایو اویل هر روز حمام میرفتم پونزده دقیقا شامپو رو بدنم میموند بعد هم روغن میزدم میومدم بیرون تا ده روز این کار ادامه داشت 

منم درگیرم اگه فوری میخای دکتر بهم شامپو بدن ضد قارچ ایروکس داد و روغن بایو اویل هر روز حمام میرفتم ...

خوب شد؟ لک چیکا کردی؟ عکس شامپو و روغنت بده

خوب شد؟ لک چیکا کردی؟ عکس شامپو و روغنت بده

زخم و جوش رفت ولی موقت بود بعدش دوباره برگشت تو گوگل بزن روغن بایو اویل میاره نارنجی رنگه و شامپو بدن ضد قارچ ایروکس که آبی رنگه